Vecka 14 (13+5)

Nu har jag äntligen fått tummen ur och lagt ut vår säng på blocket, jag hoppas verkligen den blir såld!

Snart ska jag åka och träffa gamla kollegan och kompisen för fika, jag ska även köpa jättetrosor, spana på kläder och skor. Och det viktigaste av allt; en present till maken då vi firar 20 år på måndag (fast jag hävdar att det är 22 år)

Sen har jag ju ätit lite lakrits sen vi var på lakritsroten häromdagen, men fick nästan hjärtinfarkt då jag googlade gravid + lakrits. Nu blir det inget mer sånt i denna mage på ett tag.

Sen måste jag ta itu med lite husprojekt för nu är det fasiken bara 3 dagar kvar på semestern! Det är ju inte klokt! I går gjorde jag knappt ett spadtag, jag vet inte vad jag förvandlats till? En semesterpotatis?

Jag kan dessutom tillägga att jag inte alls trivs i mammabyxorna, de är bedrövliga. De sitter ju skitkonstigt. Vem har uppfunnit sånt egentligen?

Har sån där extrem trötthet i dag, känns precis som allergi. Kan ju lika gärna vara den berömda gravidtröttheten. Oavsett är jag som en trasdocka...

EDIT: Svar från VikingLine ang resan. Vi får ingen som helst kompensation då de hävdar att det var en oförutsedd händelse, inte ens bensinpengar då vi fick åka 20 mil extra för att hämta bilen. Jävlas skitföretag!

Här gjorde jag en koja till katterna, de tyckte det var SÅÅÅ roligt. Tills Robban kom på att han skulle klättra i taket på den och hela ställningen välte. Nu vill ingen vara i kojan.



Kommentarer

  1. Anmäl till ARN- kan vara spännande att se hur dom tolkar det här. Tycker det låter konstigt att ni ska stå för VikingLines konstiga "olycka"... det är ju definitivt inte ert fel...

    Anna i gbg...

    SvaraRadera
  2. Oförutsedda händelser är ju sådant som står utanför bolagets kontroll, inte att fartyget är säkert och fungerande. Jag tycker också att ni ska skriva till ARN. Hoppas det går bra.

    SvaraRadera
  3. Vi ska skriva till viking igen och sen blir det ARN! Tack för era fina kommentarer!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering