Vecka 14 (13+4)

Tänk vad dagarna går, helt otroligt. Vem trodde jag någonsin skulle hamna i vecka 14? I dag har jag vägt mig och har fortfarande inte gått upp något, jag mäter magen oxå och den har ökat några cm sen förra veckan.

Det jag funderade på i natt mellan alla konstiga drömmar är att jag ska träffa barnmorskan först i september. Är inte det väldigt sent? Jag funderar oxå på om jag ska byta MVC till den där jag bor. Det är mycket skönare med närmare än att hålla på att kuska land och rike runt, dessutom känner jag mig inte riktigt trygg med dem. Jag måste dock få med mig journaler och bilder och sånt på något sätt.

Kanske jag ska vänta tills efter ultraljudet?

I övrigt mår jag bra, är hungrig men petar i maten. Känner inte av några symtom alls i övrigt (förutom drömmarna då)

Önskar jag hade anlag att skriva film för många av drömmarna skulle bli suveräna filmer som jag skulle tjäna miljoner på

I dag blir en lugn och sansad dag med det enda måstet att ombesikta släpet.

Kommentarer



  1. Anonym24 juli 2013 11:12

    Man har liksom inget att göra på MVC förrän efter rutinultraljudet (om man inte har problem förstås). Fram till RUL växer och utvecklas de flesta barn likadant. Mäta magen gör man först i v. 24-26, lika så att lyssna på hjärtat. Jag såg inte gravid ut förrän i v. 25. Då gick jag också upp i vikt, 2 kg. Så ta det lugnt! än händer inte så mycket.


    Var bor du då? Kanske nån MVC vi kan rekommendera? I sthlms län har alla samma journalsystem, så du behöver inga journalkopior /Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänker det finns massor att göra ;) mäta, väga, blodprover. Typ ;)

      Jag bor i norra Sthlm och går nu på bb family Sthlm

      Radera
  2. Mäta är ingen idé, eftersom magväxandet inte sker regelbundet. Väga dig kan du göra själv. De prover man tar är Hb, glukos. Kan du inte be om en extratid då?

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Jag mailade min BM på samma MVC som dig och sa att jag kände mig nojig och ville ha extrabesök. Det var inga bekymmer alls. Fick tid nästa vecka. Så jag tycker du ska fråga om du vill komma oftare.
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering