Vecka 13 (12+6)

Det finns ju så klart bara en sak som snurrar i huvudet och det är knyttets vara eller inte vara. Jag har googlat som en dåre men det finns ingen som helst information. Är inte det konstigt? Någon måste ju varit med om det här förut?

I går berättade vi för bästa kompisen. Det är väldigt tråkigt att avsluta med att "vi vet dock inte hur knyttet mår och om det här kommer sluta lyckligt"

Men konversationen i övrigt var väldigt rolig:

-Vi har varit på ultraljud i dag och tittat på vår bebis.

(han ser förvirrad ut) -vilken bebis? Vaddå?

-Vår bebis i magen (pekar)

(ser ännu mer förvirrad ut, dessutom chockad) -Va? Hur? Är den konstgjord?
Men hade inte ni..? va?

(tänker en stund) Men du sa ju att du blivit tjock, är det därför?.....Vilken månad är du i?

-I början på fjärde månaden..

-VA?? Hur gick det till?


Hahahhaha :)

*****
I morgon ska vi till pappa. Jag vet inte om vi ska säga nåt eller inte. Han har aldrig brytt sig, är ett stort ego och kommer nog heller inte fatta. Men å andra sidan så borde han väl veta.

Vi får se hur det är där borta och hur nykter han är.

****
Vi har dock hunnit med en del dessa dagar. I går efter ultraljudet så var vi in på lakritsroten och köpte lite lakrits sen besiktade vi släpet och lämnade in den på service (den gick ju inte genom besiktningen såklart), var och lunchade med bästa kompisen och klippte gräset.

I förrgår provade vi sängar och beställde en från Sängjätten. Det blev en ställbar Ergo som förhoppningsvis kommer om 5 veckor. Jag grävde dessutom klart rabatten och handlade blommor, men räknade lite fel så jag måste komplettera. Ett rådjur får bo i rabatten så länge.

I dag ska vi åka och köpa mammakläder (om jag hittar några), tyvärr har glädjen inför det försvunnit lite. Eller snarare den mesta av min glädje har försvunnit. Men det hjälper inte för jag får ändå inte på mig mina byxor.

Dessutom har jag gått ner 1 kg. Det är nog för att  jag äter ofta och väldigt lite.






Här var det en jättesyren förut

Vet inte hur jag tänkte men det skulle nog vara mer blommor

Kommentarer

  1. Här är en text på svenska om vätska i hjärnan: http://rbu.se/vad-ar-hydrocefalus

    Just tredje ventrikeln (hålrummet) verkar extra lättopererat om jag förstår det rätt.

    SvaraRadera
  2. Och här är berättelsen om hur en operation kan gå till. Flickan hade en medfödd missbildning och verkar helt frisk nu. http://prinsbusochlillao.blogspot.se/2008/03/nr-vi-ftt-beskedet-om-att-lilla-o-inte.html

    SvaraRadera
  3. Det är nog bra att berätta vad som sker för andra. Man får mer stöd än man väntar sig och ofta från oväntat håll. Tråkigt med din pappa men det är nog bra att berätta för honom också. Din plantering blev väldigt fin. Om det är en hortensia du köpt behöver du inte plantera mera där för den blir ganska stor. Vi har en sån som är stor och väldigt förtjust i vatten! Hoppas och tror att det går bra för dig och knyttet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den hängde direkt när jag inte vattnat den :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering