Vecka 13 (12+2)

1 dag kvar :)

Vilken fantastiskt trevlig kväll vi hade i går, maten blev bra och så avslutade vi med filmkväll och popcorn med katterna i knät. Så himla underbart att få ha en myskväll med kompisar.

I morse var ryggen värre än vanligt och jag kunde knappt sätta mig på toaletten, men efter att ha varit i gång en stund så brukar det bli bättre om jag inte böjer mig ner.

Humöret är uruselt och magen likaså.

Vi åkte en halvtimme senare än beräknat och var precis vid djursjukhuset med 5 min marginal, helt perfekt faktiskt. Sen var det blodprover och veterinärundersökning. Senare ringde veterinären och sa att proverna var väldigt bra och vi ska fortsätta med uro...vad den nu heter och trappa ner den under 10 dagar.

Robban däremot skrek som en gasell i 30 minuter på vägen hem, sen skrek han här hemma oxå och ingenting dög. Han bara tjoade oavbrutet.

****
Nu har vi varit och provat sängar i nästan 4,5 timme och har nu 3 olika alternativ. (jag berättade för alla hur gravid jag var :)

Sova: Väldigt trevlig försäljare som verkligen kunde sin sak, vi provade 6 sorters olika sängar både märkessäng och okända sängar på prisklasser mellan 170 000-40 000kr.

Vi provade alla sängar säkert 20 ggr och fastnade nog för en ställbar säng, det trodde jag inte att jag skulle gilla. Men en ställbar marstrand från Carpe diem. Den kostade 96 000 + ben + montage. Jag fick en chock! Det är ju som en hel bil! då blir det inget kök utan en säng i stället. + lån. (Men skön var sängen.)

Sängjätten: Trevlig försäljare men inte lika kunnig. Butiken kändes mer som en lågbudgetbutik. Men vi hittade en ställbar säng från Ergo som man låg riktigt bra i. Överraskande bra! En blandning mellan tempur och vanlig säng. 36 000 kr kostade dem.

Kungsängen: Han var mer som en trevlig kompis men hade en del kunskaper. De hade typ 2 ställbara sängar och denna hette solberga och var mjuk och skön, ställbar. Den var lite som carpe diem. Jag gillade att den liksom hade 2 st bottnar så man kunde välja den längst ner som extra fast och den övre som fast. Väldigt bra garantier och fri frakt.

Hade vi råd skulle det bli en carpe diem, men nu är det mellan kungsängen och sängjätten. Så ska vi sälja min TM-madrass och vår hästens på blocket, alltid är det någon som vill ha.

Nu måste jag googla!

En stor dag i morgon, då är det ultraljud!

Kommentarer

  1. Jag håller tummarna så de vitnar inför imorgon! Jag hoppas verkligen att allt ser bra ut!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Lycka till med sängköpet =)...
    Det är viktigt att kunna sova bra.

    Och i morgon då.. Jag håller tummarna allt jag kan.
    Megastor lyckatillkram.

    /Lena och missarna

    SvaraRadera
  3. En till som håller tummarna och önska lycka

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering