Vecka 12 (11+4) sängproblem :(

Åhh, nu är det bara några dagar kvar innan vi får träffa knyttet! Hoppas han mår bra och är frisk! Känns både spännande och läskigt. Tänk om allt inte är som det ska?

I dag har jag varit och lämnat blodprover- sköldkörteln och levern. Hoppas de oxå mår bra och att läkaren ringer om de inte är det.

I dag ska vi dessutom i väg med Greta och ta hennes stygn på benet. Hoppas verkligen hon blir av med tratten för nu börjar hon bli en sanitär olägenhet när hon inte kan tvätta sig. Vi försöker att borsta henne men det hjälper liksom inte.

Hon skulle behöva ett bad.

I natt har vi faktiskt sovit med dörren öppen till sovrummet, och det fungerade utmärkt! Ingen kom och stökade i natt utan kom i morse när jag vaknade.

****
Nu till gnället.

Jag har sovit som en prinsessa i italien i världens skönaste säng. Ganska hård men otroligt skön, inte en tillstymmelse till ont någonstans.

I morse kom jag inte ens upp ur vår säng. Jag har ont i höfterna och otroligt ont i ryggen (svanken) Jävla sängjävel. Jag kan inte böja mig ner, knappt gå och har sovit som en kratta.

Jaha? Vad gör jag nu?

Vår säng är så här: Kontinental säng av hästen, ca 12 år gammal. Bäddmadrass TM ca 1 månad gammal, innan var det tempur.

Bedrövligt ont i ryggen ca 6 månader nu. (har prövat mio, ikea, jysk och hästens nu)

Är det dags att köpa en helt ny säng nu? En hårdare? Vilket märke?

Suckar....

Kommentarer

  1. Prova med en kudde mellan knäna om du sover på sidan, det funkar jättebra för mig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blir ryggen bättre av det? Måste leta upp nån bra kudde :-)

      Radera
    2. Ja, för mig blir den faktiskt det. Inte får jag så där ont i höfterna heller. Men det kanske beror på varför och hur man har ont?

      Radera
  2. Sängar är ju ett mysterium..
    Vi har sängar av märket Hilding och de är faktiskt bra.
    Jag upplevde samma som du då vi sov på hotell i Umeå i våras.. Ganska hård säng men jag sov ovanligt gott i den. Jag vill ju annars ha en mjukare eller medium vilket vi har hemma.. Men det verkar vara så att vad man än köper så kan det bli fel.. och en säng är ju inte billig precis. Vi velade länge hit och dit innan vi bestämde oss för våra och med möjlighet att höja & sänka upptill och nedtill så fungerar de bra.. Men nog har jag ont i kroppen trots det. Men det beror nog inte på sängen...

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, verkligen. Jag blir alldeles förvirrad och vi kommer garanterat bli urfattiga.

      Jag försöker uthärda ett tag till

      Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering