Vecka 12 (11+2)

I går samlade vi i hop massa mat till kissen som åt med god aptit. Den är verkligen urgullig och jag frågade om han ville följa med hem. Nu längtar jag verkligen hem efter mina egna pälsklingar. 

Vi har ätit både frukost och middag med det äldre paret. De är så otroligt trevliga och jag blir ju alltid förtjust i äldre par. Det är nog för att jag själv saknar både föräldrar och svärföräldrar. Jag försöker alltid  bli adopterad av alla ;)

Jag har fortfarande så svårt att äta och blir lätt illamående fast jag är hungrig. Det finns ju ingenting annat runt om oss förutom 2 hotell så vi kan ju inte ens äta någon annanstans.  Jag petar mest runt i maten men smaskar glatt i mig frukt och smarriga vattenmeloner. Straffet blir ju såklart akut hunger sen ;)

Idag har det åskat kolossalt mycket, men molnen verkar fastna i bergen så än så länge så skiner solen.
Jag har varit lite trött och hängig i dag, så det har inte blivit nåt bad men dock en del solande. Nu vilar vi på rummet i väntan på middag och dejt med det äldre paret och katten. Sen blir det att sova tidigt för kl 06.30 ska vi vara i receptionen och få frukostpaket. (Hoppas vi, för deras engelska är ju bedrövlig)

Sen bär det av hemåt! 

Tack för era fina kommentarer, tyvärr kan jag inte besvara dem med bloggprogrammet men jag läser de alla och är så glad att ni skriver en rad. 


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering