Vecka 12 (11+1)

I går kväll åt vi både middag och satt och fikade med det äldre svenska paret. Jag hade sparat i hop lite mat till katten och när den äntligen kom så glufsade den i sig maten med hull och hår och övergav mig direkt för en 10-årig kille och satte sig i knät på honom. 

Sen vaknade jag 3.30 i natt och var så hungrig. Ni vet när man är så hungrig så det gör ont i magen. Så jag hittade lite kex som jag glufsade i mig (på toa så maken inte skulle vakna) men det hjälpte inte så mkt. Sen lyckades jag somna om nån timme senare(fortfarande svinhungrig) och vaknade vid 8-tiden 

Jag tycker maten är lite halvdan här så jag har så himla svårt att äta, det är riktigt klurigt att hitta nåt i buffén så jag har blivit en riktig kolhydratjunkie som lever på mackor, pasta och ost. 

I går snodde jag dock lite kyckling o pommes från barnbuffen. Lycka! 


Idag har det varit sol och ohyggligt varmt. Jag tror temperaturen legat på 34 grader, så särskilt många knop har vi inte gjort idag utan mest solat. 

Eftersom jag haft lite blod och ont så har jag inte badat. Vilket gör att man känner sig som en kokt kräfta som aldrig får svalka. 

Nu börjar jag längta hem, frågan är hur jag ska få med mig denna fantastiska säng hem??

Jag mailade förövrigt kliniken för jag vill veta när det är dags för nedtrappning av tabletterna. Nu är jag trött på att knapra piller och ta kladdiga vagitorier. 





Kommentarer

  1. Det låter som ni har det härligt. Jag har också blivit en kolhydratjunkie, från att nästan inte äta det alls. Konstigt nog är det saker som pasta, färskpotatis och mackor som jag känner mig mest sugen på.

    Ha det fint sista tiden.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Å nej! Gå på en liten oansenlig restaurang utan turister och beställ något riktigt smaskigt vettja!!! Det kan liksom inte bli fel då.

    Jag funderar på hur du ska kunna ta med dig utsikten hem ;)

    Kan berätta att det är riktigt varmt i ditt hemland idag, 30 grader i skuggan, så vi kan inte klaga på värmen iaf. Men utsikten skulle vara fin att ha :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering