Vecka 12 (11+0)

10 dagar kvar till ultraljud! Lever knyttet? Mår han bra??

Vecka 12 tjohooo! Väl? Eller är det egentligen bara vecka 11? Jag fattar fortfarande inte det här knasiga räkningen. Antingen är man väl i 11 eller 12? Hur kan man vara både och?

I alla fall så har jag firat dagen med sol och bad och nonstop (godiset)! Nu börjar jag få fina allergiprickar av solskyddet och liknar numer en prickig korv. Inte alls snyggt. 

Vi hade förövrigt en riktigt trevlig kväll i går då vi satt med det äldre svenska paret. De är så trevliga och  det var länge sen jag skrattade så. De skrattade gott åt mig när jag smög omkring i buskarna på kattjakt med fisk i min gucciväska. Maken kallar mig crazy cat lady. 

Men maken blev oxå förtjust i katten då den smög upp i hans knä o la sig tillrätta. 

Det verkar vara nåt stor happening här på hotellet för vi får äta på en helt annan del av hotellet och så det mycket finklädda människor som minglar runt här med namnskyltar. Det står nån obegriplig skylt vad det gäller men vad den säger förstår jag inte alls. 

Nu börjar vi få in lite rutiner på dagarna och i går lyckades vi tom få till lite samliv som vi inte haft sen i slutet på april. Det var lite läskigt och jag har svårt att slappna av men vi faxade det! Tänk vad lite semester kan göra! 

Har otroligt dåligt samvete för att jag badat ( iof bara fyra gånger hittills denna resa). Tänk om bebisen skadas får bakterier eller nåt händer? 

Nu på kvällen kom det blod igen och lite magont. Denna ständiga oro? Ska det någonsin släppa? 
 
Passa på att läsa denna fantastiska artikel; http://bloggar.aftonbladet.se/cohannahoamanda/2013/07/karoline-adopterade-ett-embryo-fran-riga/





Kommentarer

  1. Grattis till vecka 12! Jo, du har ju gjort 11 hela veckor och då kliver man in i början av vecka 12. Men visst är det förvirrande och lite onödigt att prata om vilken vecka man går in i. Barnmorskorna pratar bara om fullgångna veckor så enligt dem är du i vecka 11 och jag i vecka 38. Men man vill ju framåt :)
    Semester kan göra underverk, med själen och med relationen :)
    Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering