Vecka 9 (8+6)

Glad midsommar på er!

Dagen har spenderats i trädgården med att klippa gräs och delar av häcken. Dessutom har jag tagit en liten promenad. Så himla skönt att vara smärtfri så det är bäst att passa på. Blöder gör jag ju såklart, ganska mycket idag. Otrevligt.

Vi kommer inte att fira midsommar så speciellt idag. Skönt att bara vara. Jag har ändå så himla svårt att äta så det är bortkastat med en massa midsommar mat. Annars gillar jag midsommar skarpt eftersom jag är från dalarna. Det är ju liksom årets viktigaste helg. Men inte i år.

*****
Jag gillade doktorn på ultragyn i går, han var rak och ärlig och dessutom fick jag en bild med mig som egentligen skulle kosta 60 kr :)

Han kunde se knyttet (som var väldigt fin), han såg oxå mina stora cystor och hans teori var att mina cystor vuxit i hop med livmodern. Det är därför jag har så himla ont i dem, det drar och sliter när allting växer därinne.

Sen är det trångt i min mage, mycket sammanväxtningar och allt har svårt att få plats. Endometriosen har förstört mycket i magen och det är därför allt gör ont i magen.

Han trodde att jag kommer ha ont hela graviditeten, jag kommer förmodligen blöda hela den oxå även om han inte vet varifrån blodet kommer. Det kan ju vara ett öppet blodkärl eller liknande (!)

Han tyckte inte heller att jag passade på specialist MVC. För något år sen skulle alla som gjort ÄD dit, men nu är det så vanligt att alla MVC kan hantera graviditeten.

Han skrev ett bra svar till MVC doktorn som jag ska träffa på tisdag. Jag hoppas den doktorn verkligen är bra.

*****
Jag har letat gravidkläder på nätet som en ganling, men det finns inte särskilt mycket snygga. Däremot gillade jag verkligen kläderna på http://www.asos.com/ som Azielle tipsade om.

Det är ju lite klurigt med storlekarna, efter som de är UK storlekar. Kanske jag ska prova att beställa nån topp för att se.

Sen vill jag ju hemskt gärna ha en tröja där det står bebis på. Så en sån ska oxå beställas.

Lite overkligt, läskigt och oerhört spännande.

****

Ingen tablett i Robban i dag. Suck.

Är det inte det finaste knytte ni någonsin sett?

Kommentarer

  1. Så fantastiskt att det bor ett litet knytte i din mage - är så oerhört glad för er skull!!

    Angående mammakläder tycker jag esprit har en del fint, och kolla på Zalando. Dom har bl.a Esprit och där är det ju både fri frakt och retur!

    Ha en härlig midsommar och mys på!!
    Kramar Sara

    SvaraRadera
  2. I alla fall det finaste i år (jag såg ett för några år sedan som var/är världens finaste (för mig). Så skönt att allt var bra och att du fick bra förklaringar till smärtan. Jag hoppas att det blir mindre smärtsamt snart

    SvaraRadera
  3. Men såklart det är det finaste knyttet!
    I alla fall är det nog ett av de mest efterlängtade..
    Ha en riktigt underbar midsommar!

    Kramar från Lena och missarna

    SvaraRadera
  4. Vilken fin bild.
    Trevlig midsommar kram Titti

    SvaraRadera
  5. Glad midsommar!

    Och, jo, visst är det ett alldeles särdeles fint litet knytte på du har fått bild på! :o)
    Jag är så otroligt glad för din skull!

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Vilket fint knytte! Kul att det gick och skönt att få svar på lite frågor.

    Vart köper man den där bebiströjan?

    Hoppas du haft en fin midsommar även om den inte blev så traditionell.

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Vad bra att allt fortfarande är bra.

    SvaraRadera
  8. Underbart att allt såg bra ut!!

    SvaraRadera
  9. Äntligen sitter jag vid datorn och kan kommentera =) Trist att du ska behöva ha ont och man hoppas ju det ska sluta blöda snart.Jag hade också trång i min mage pga mina tarmar (chrons sjukdom) men på nåt sätt så gör babyn plats till sig.

    Självklart är det helt fantastiskt att det gick bra och jag är så innerligt glad att knytet mår bra! Mina tips på mammakläder är BOOBs gravid/amningskläder (dyra men bäst), HM, Bonprix, och http://mamalicious.se/rea/mm-sale,sv_SE,sc.html?gclid=CMGio8LX-LcCFaR3cAodUyMA3A Massa kramar Nenne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering