Vecka 11 (10+0)

Men HERREGUD, vilken jäkla morgon! Första semesterdagen och allt.

Det började med att robban bet Greta i benet, blodet sprutade och illfart till veterinären. Där sövdes Greta, såret tvättades. Nu fick hon tratt, antibiotika och smärtstillande.

Hon dunkar i med tratten överallt, såret ser inte allt för roligt ut och vi åker om två dagar.

Nu måste kattvakt nr 1 som ska vara här tills på lördag ge båda katterna medciner och hålla koll på såret. Hon sa: Det är lugnt, vi fixar det!

Kattvakt nr 2 blev nu rädd (fast hon har 2 katter och hundar) som ska vara här från lördag-tisdag och undrar om kattvakt nr 1 kan stanna lite längre.

Så trött jag blir. Det finns ju liksom inte så mkt att göra. Vi har en bra veterinär om det är något (den bästa), hon får medicin och är jätteduktig och snäll att ge.

Jag vill liksom inte utnyttja kattvakt nr1 hon och hennes man har åkt hit ändå från dalarna för vår skull. Så kul är det ju inte att bo hos nån annan.

Nu vet jag inte hur jag ska göra.

*****

Förövrigt är det vecka 11 nu! (eller 10, beroende på hur man räknar) Hurra!! Nu är det bara 2 veckor kvar till ultraljudet. Jag längtar!

Från babycenter:

Nu är bebisens sitthöjd ungefär 4 cm. Alla kroppsdelar finns med, från tandanlag till tånaglar och fingrar och tår har nu separerats helt. Bebisen rör sig massor och sparkar och sträcker på sig. Det ser nästan ut som vattenbalett och ju mer fostret utvecklas, desto mer rör det sig. 

Merparten av den kritiska utvecklingen kommer att klinga av under de kommande veckorna. Bebisens huvuduppgift de kommande sex månadernas är att bli större och starkare, så att den kan klara sig utanför livmodern. 

Slutet av första trimestern närmar sig nu. Du kanske har fått en mörkare pigmenterad linje som kallas linea nigra mellan naveln och blygdbenet. Det är inte ovanligt att det bli svårare att sova nu

*******

Jag beställde tröja där det stod bebis på. Den var ju jätteful :( Lång som ett nattlinne och trång. Fan oxå.

Däremot har jag lyckas köpa baddräkt idag. Jättefin! Jag älskar Trosshopen, passa på att åka dit och handla ni som kan! Dessutom slank det ner 2 nattlinnen oxå.

Dyrt blev det i alla fall.

*****
Kvällen i går var så himla trevlig! God mat, mycket skratt och inte ont i magen. Lycka!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering