Ultraljud av levern idag

Som rubriken säger; idag är det dags! Jag ska vara där 9.00 och fastande men förvånansvärt nog är jag inte särskilt hungrig.

 Jag har tagit flex hela dan i dag eftersom det är halvdag, jag hade först tänkt att jobba men nu känns det inte så nödvändigt.

Jag lever fortfarande i min lilla lyckobubbla från helgen. Det var fantastiskt. Det var länge sen jag var så genuint lycklig. När maken kom och hämtade oss sa en ridkompis till honom; Vilken fantastisk fru du har, hon är en sprudlande glädjespridare! 

De orden fastnade och nu känner jag lycka i mitt hjärta. Det är inte så ofta man får höra såna fina ord.

****
Nästa vecka åker jag även iväg på FET nr 2000. Äntligen! Som jag väntat! Det känns som jag bara vill att det ska vara över så jag kan lämna det här och gå vidare.

****
Idag är det även ridning i stallet, ska bli spännande och se om jag utvecklats eller om allt är som vanligt. Jag funderar även mycket på det här med stallbyte, jag har ridit extra i ett stall någon mil härifrån. Det är  nog där jag kan tänka mig.

Men det finns nog både fördelar och nackdelar.


Kommentarer

  1. Du ÄR en fantastisk människa !
    Lycka till idag och ha en mysig och bra valborgshelg.

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  2. Hoppas att allt går bra idag.

    När jag läste vad du skrev om din resa så lät du verkligen lycklig.

    Ha en trevlig valborg och 1 maj.

    SvaraRadera
  3. Härligt att du hade det så bra på lägret! :) Varför blir du inte medryttare? Och kan ta lite privatlektioner på "din" häst? Billigare,bättre och kommer ge dig mer än ridskola! =) Kram Malin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering