Tjoho!

29 dagar kvar till FET! Det är otroligt hur tiden går, jag hinner inte riktigt med. Då ska jag ju träffa den nya doktorn oxå, min bröt sig ju ur kliniken och tog ett antal medarbetare med sig.

6 dagar kvar till börjar jag med alla mediciner, jag har försökt och räknat hur och när jag ska börja med alla. Jag uppdaterade här bredvid som vanligt.

VUL är beställt till den 22, hoppas det går bra fast jag inte ätit progynon så många dagar.

15 dagar kvar till åker jag till Estland och rider..

Det enda orosmolnet är att jag håller på att bli förkyld. Lika bra att bli det nu så kanske jag hinner pigga på mig!? Alla är förkylda numer.

****
Det är fortfarande svinkallt på morgonen, när jag cyklar till jobbet är det runt -10 grader. Nu sa meteorologerna att det ska vända på söndag. Jaja, vi får väl se.

I går hade de grävt av en vattenledning på jobbet. Inget vatten, ingen toa, ingen kaffe..Ja..ni fattar :/

Däremot är det nog dags att börja rida i kortärmat för oj vad jag var svettig i går. Som tur är fick jag favorithästen då brukar det i alla fall gå sådär.

Förövrigt kämpar jag på med vikten, jag verkar inte komma nånstans och jag är så trött på att kämpa. Jag cyklar, promenerar och rider och just nu sköter jag maten exemplariskt.

Min kollega på jobbet har gått med i viktväktarna på nätet och hon är jätteduktig och har värsta karaktären. Så hon har gått ner 8 kg (men hon är ung å andra sidan)

Kanske viktväktarna på nätet är nåt för mig? Jag har deras kokböcker som jag lagat mat efter ett tag nu.



Kram på er!

Kommentarer

  1. Prova att lägga dig på spikmatta ett tag, det kan göra så att förkylningen bryter ut. Skönt att ha den avklarad när du ska på resa. Lycka till med kommande FET. Vad kul att det närmar sig!
    KRamar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm..spikmatta. Det har jag aldrig provat..

      kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering