Smärre kris

Meh! När jag stod och fönade håret nu på morgonen så stendog den förbaskade hårfönen. Sådär bara.

Så nu har jag halvblött hår som kommer att förvandlas till platt när det torkar och jag ser ut som en platthårad 40-tals pottfrisyr. Väldigt snyggt.

Beställde en ny nu men den kommer ju inte på någon dag så då får jag gå och se ut så här.

****
Åh, vad det tar emot att ringa VC för just nu har jag inte ont. Och de kommer tycka att det är onödigt och säga dumma saker. Men jag ska ringa. I dag eller i morgon.

Jag tycker det är lite läskigt även om jag gissar att det är gallan, för nu har jag googlat fram värsta skräckhistorierna. Det borde vara förbjudet att googla sjukdomar och besvär.

****
Vad helgen gick fort. tjoff och så är det dags att jobba. Nu vill jag inte alls till jobbet för jag vet hur fantastiskt  det är att vara hemma. Men den här helgen kommer jag koppla samman med det onda. För det har famkommit att jag inte är nån viking, menssmärtor i alla ära men det här...

Snart är det dags att börja knapra tabletter, och åka på ridläger och sen i väg till Kliniken. Det är en månad kvar.

****

I kväll är det ridning, i dag ska vi hoppa. Jag tycker det är ganska roligt men oxå läskigt. Jag kommer väl ha herr traktor som vanligt som liksom kliver över hindren.

Ha en bra tisdag!


Kommentarer

  1. Hur länge sen är det som du tog bort gallblåsan? Jag gjorde det för ett halvår sen och fick inte veta någonting om hur det kan bli sen. Läkaren visste inte ens vad jag skule tänka på av valet av mat. Fick du veta? Har haft ont några gånger dock inte som ett riktigt anfall men på samma sätt. Jag tror man ska undvika samma mat som innan. Det verkar så.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror det var 2-3 år sen jag tog bort den. Jag fick inte vetan någonting om hur jag skulle leva livet efteråt. Jag trodde allt skulle bli bra.

      Tar du tabletter när du får anfall?

      Radera
    2. Jag tar två st panodil det hjälper en del så att jag står ut. Det gör inte lika ont som det gjorde innan. Men jäkligt ont ändå. Jag har märkt att det kommer när jag äter av den sorts mat man ska undvika så jag har börjat bli försiktig med den. Fett verkar sämst av allt.När jag åkte hem var jag helt lycklig och tänkte på allt gott jag skulle kunna äta men så blev det inte. Men trots allt bättre ändå. Hoppas du slipper eländet. Och lycka till med allt!

      Radera
  2. Ja att googla minskar inte stressen precis..
    Så håll dig borta! ;)
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering