rapport från läkare

Huga, så sliten jag var i går. Jag hade ont i magen hela dagen, efter lite mer google så är det ändå lika omöjligt att veta vad det är. Jag tycker inte losec, novalucol osv hjälper alls. Inte heller smärtstillande.

I alla fall.

Jag träffade en ung läkare som verkligen lyssnade. Hon var faktiskt helt underbar. Jag fick atarax utskrivet som var/är en medicin för klåda och allergi men som används för oro och sömn oxå. Den är inte beroendeframkallande och är mycket mild och ska fungera hela natten. Fungerar den inte ska jag höra av mig igen.

Vi pratade även om min mage och det kan vara i princip vad som helst inklusive magkatarr. Så hon tog en massa blodprover och så när jag fått svar på dem ska jag boka en ny tid.

Skönt att bli lyssnad på och någon som tar mig på allvar.

****
Så i går provade jag dem. Jag vet inte om jag sov så mkt bättre, jag vaknade vid 1-tiden men kanske ingen mer gång. Känner mig lite seg idag och trött, blundar jag lite skulle jag somna...

Jag har fortfarande svettningar och rött ansikte så än så länge verkar progynonen inte fungera mot det. Magen känns lite svullen och öm.

****
Maken har piggat på sig och i morgon tror jag han ska pröva att åka och jobba. Skönt. I kväll är det årsmöte med villaföreningen, jag hade tänkt att skicka maken men nu vet jag inte..

Så här får vi gå runt och bära på honom..Gosefisen


Kommentarer

  1. Härligt att du fick en bra läkare.. De är sällsynta de där som kan lyssna och ger känslan av omsorg.
    Atarax åt jag i flera år men har slutat då de gav mig andra problem som stelhet efter natten.
    Hoppas att de fungerar bra för dig =).
    Och så hoppas jag att du blir av med det onda i magen..
    Tänker på dig !

    Kram från Lena och missarna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering