Men suck..

Nu är det verkligen turbulent på jobbet, flera stycken är sjuka och nån är arbetsskygg och 1 har sagt upp sig. Det betyder att vi som är kvar får slita ihjäl oss. Tillskott på personal kommer inte förränn i sommar. I juli typ. Så det gäller att överleva till augusti med andra ord.

Jag tycker fortfarande jobbet är spännande och roligt, men jag gillar inte arbetssituationen vi har, eller snarare inte arbetsmiljön och omsättningen på personal. Alla tycker att man jobbet länge om man varit där i 2 år. På mitt gamla jobb räknades typ 7 år som länge.

Nu har jag jobbat i 7,5 månad. Det är otroligt vad tiden går, kommer jag vara kvar där i 2 år? Hur länge orkar man?

****
Dumma gyn var ju ledig i april/majskiftet. Så jag fick lov att boka in henne innan och då har jag bara ätit progynon i 8 dagar. Jag hoppas verkligen att det funkar ändå, jag kan ju inte gå runt den 2-3 maj  för att beställa flygbiljetter då innebär att det kanske inte finns biljetter kvar och dessutom kostar de tusentals kronor då.

****
I går gjorde jag köttfärs med bönor. Det var ett stort misstag när man jobbar hela dagen + kväll och delar rum. Alltså vilka gaser, det är helt otroligt. Jag borde komma med i guiness rekordbok. Dessutom luktar dem.

Hur ska jag överleva dan?

****
Nu har jag betalt hela summan till ridlägret. Jag tycker det är billigt,  ca 2200 kr för helpension och ridning 2ggr/dag i 4 dar + hämtning och lämning vid bussstationen. (vi flyg till Tallin och tar en buss därifrån)

Nu måste jag snart göra en packlista. Den kommer bli annorlunda mot mina tidigare resor :-)

Här är lite bilder från deras hemsida SassiTalu.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering