Läkarbesök

I går tog jag mod till mig och ringde till läkaren, för just nu känns det ohållbart, jag är som en levande zombie. Jag känner mig ändå skeptisk då de har en förmåga att nonchalera mig på min vårdcentral och jag vill inte framstå som en gnällig kärring.

Jag ska passa på att fråga om magen oxå för i natt fick jag ett nytt anfall och det är verkligen helt vidrigt. Denna gång gjorde mer ont i mitten av magen och bak på ryggen, i magsäcken förmodar jag..

Nu har det släppt lite och är mer som träningsvärk/kramp i magen. Jag har försökt att klura ut vad det är som utlöser det men det är omöjligt.

Jag var ordentligt trött i går efter ridningen så jag kunde inte ens läsa, så trött är jag. Och somnar gör jag. Det är inte det som är problemet.

Nu är jag extremt trött. Förstår inte alls hur jag ska klara dagen.

****
Maken har piggat på sig och nu verkar han vara feberfri, jätteskönt att det går åt rätt håll. Jag äter fortfarande enchinacea (+alla andra miljoner tabletter) och hoppas verkligen att jag klarar mig.

****
Denna vecka har jag åkt bil till och från jobbet, mest pga regnet men det är så fantastiskt skönt att slippa slita uppför backarna. I dag skiner solen lite så jag får se hur jag ska göra. Bilen är ju liksom ledig nu när maken inte reser till jobbet.

Kommentarer

  1. Hoppas du får en bra läkare. Jag har ett bråck på övre magmunnen. När jag hade som mest ont fick jag som riktiga anfall (som liknar gallstensanfall) rapade jättemycket och fick värk i maggropen och ont i ryggen.Det kom oftast efter för mycket kaffe och stark mat. Och tunga lyft och när jag böjt mig mycket.Önskar dig stort lycka till med allt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!det har jag aldrig ens tänkt på. Nu när jag googlat stämmer ju det jättebra!

      Tack!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering