Läkarbesök del 2

Okey, del nr 2 i dag. Får jag se om jag kommer fram denna gång och inte som förra gången då jag fastnade i den bedrövliga sthlmstrafiken och aldrig kom fram.

Det gäller alltså mina födelsemärken som har växt en del. Jag har väntat nu i 7 månader för att få dem kollade pga att vårdcentralen skickade remissen fel. Nu har de skickat remissen till stället som det inte går att åka till. (inte ens kommunalt)

Jag förmodar att de bara ska titta idag så jag behöver ju inte hetsa upp mig över det ännu. (vilket betyder att jag måste åka dit en gång till :()

****
Maken har tagit min fincykel, den ska lämnas in på service. Man har nämligen livslång garanti och service på cykeln. Så jag lämnar alltid in den 1 gång om året. Väldigt skönt!

Sen är det dags att dra i gång cykelsäsongen!

****

I morse vaknade jag inte för klockan igen, det är andra gången nu. Det har liksom inte hänt på 10 år. Så Robban fick bara en mini gosestund  i morse. Han har förövrigt blivit fantastisk fin i pälsen och fått massor av päls, man kan nästan lugga honom nu. jättefin!

Vi har letat resor, det är inte det lättaste då utbudet inte är så stort för en 4 dagars resa. Men några har vi hittat. Det blir en sol och bad till Grekland eller Spanien. Bättre att få åka iväg på nåt än inget alls, tyvärr är ju 4 dagars lika dyra som en vecka. Men vi har ju inget val:(

Bästa dalakompisen sa att hon kan stanna 7 dar men det känns taskigt, jag vill inte utnyttja hennes välvilja och 4 dagar att bo hos nån annan är nog lagom. Till nästa år blir det nog kattpensionat, kanske.




Kommentarer

  1. Jag kommer ta premiär turen med min idag. Hoppas det inte blir för kallt (jag är ju så snabb ;))
    Ha en bra fredag och hoppas du hinner fram!

    Kram

    SvaraRadera
  2. men du kan gå till en hudläkare utan remiss? finns ju massor av privata. OK, kan vara svårt få tid snabbt men allt är ju snabbare än att sitta och vänta på en remiss! Hudcentrum, Diagnostiskt centrum, Sibyllekliniken, Odenplans läkarhus m.fl - alla mitt i stan och har specialistläkare till hands. Bara att boka tid. Kostar som vanligt privat läkarbesök dvs. 350 kr. För visst bor ni i sthlm?
    Jag har kollat och tagit bort ett märken på olika ställen, nu har "min" hudläkare som fanns i solna tyvärr slutat och lagt ned sin praktik så nu blir det Diagnostiskt centrum (http://www.dchud.se/)för nästa koll. Kollar mina 1 gång/år.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, fast nu hade jag ju masat mig till vårdcentralen. Så fuckade dem helt upp. Men nu har jag träffat en hudläkare..

      Tack för alla bra tips!

      Radera
  3. Var köpte du cykeln med den fantastiska garantin? (Snöade in mig på det av allt du berättade...)

    SvaraRadera
    Svar
    1. På cykloteket. Jag beställde tid där till en personlig shopper och fick en cykel helt anpassad till mig och min längd. Garantin är fantastisk.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering