Kärlek?

I flera dagar nu så har jag blivit nobbad av Robban med morgongoset men i morse fick jag äntligen krama på honom. Jag tror att ju mer vi är hemma desto mindre gos och närhet behöver han. När vi varit borta och jobbat så vill han ha massor av uppmärksamhet.

Mina små gosfisar, jag är så himla lycklig med dom och ångrar mig inte en sekund att vi skaffade dem (utom när jag längtar efter resor)

****
Ser ut som en jävla idiot i håret i dag, förbaskade fön. När ska den nya komma? Hur många dagar kan det ta? Jag behöver den nu!

****
Snart är det dags för lönesamtal på jobbet. Jag förväntar mig ingen stor löneförhöjning trots jag sliter som ett djur, detta beroende på att chefen hakat upp sig på min utbildning och jag tror att jag är så ny att jag nog inte är värd så mkt. Men jag försöker tänka att alla kronor är välkomna. Oavsett.

I dag ska vi gå på missbruksutbildning del 2, det är otroligt intressant och jag kan verkligen ingenting. Det är som en ny värld öppnar sig, alla dessa nya droger man inte ens visste existerade.

****
Fantastiskt roligt på hoppningen i går, jag fick min favorithäst som hoppar som en gud. Jag skötte mig riktigt bra och tyckte det gick bra. Sen fikar vi alltid efteråt och avhandlar livet och hur ridningen gått. Jag blir så lycklig av mina tisdagar. Att börja rida på äldre dar är det bästa jag gjort.

Jag har bara ett jobbkort kvar nu och tänkte boka in nästa vecka oxå, sen måste jag vänta tills jag jobbar igen för att få nytt.

Han ser alltid lite sur ut men är väldigt trevlig..

Kommentarer

  1. Alltså, din utbildning ska bara kunna spela roll för din ingångslön. Du ligger förmodligen lite lägre där än den som har rätt utbildning. Löneutvecklingen har inget med det att göra. Anser hon att du inte har rätt utbildning får hon väl låta bli att anställa dig då, du kan ju inte bli "straffad" för det resten av anställningen. Näe, spotta upp dig när det gäller självförtroende, prata med facket och gå in och var lung och saklig. Fråga om hon anger skäl du inte förstår. Klart du ska kunna förvänta dig samma ökning som alla andra om du jobbar och sliter. Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhh, så har inte jag tänkt. Tack!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering