Grillning och ridläger och förbenade lever..

Förbaskade lever. Jag tänker fan skita i den och åka på ridlägret ändå, jag har flygbiljetter, boende och kompisar som jag ska åka med och jag har längtat i månader!

Så nu har jag tvättat ridkläderna, putsat skorna och köpt puder och skavsårsplåster på Apoteket.

Vi åker 05.55 på torsdag morgon (maken skjutsar) och hämtar upp en ridkompis, jag har aldrig träffat henne så det ska bli spännande.. Sen checkar vi in och säkerhetskontrollar oss och så går flyget 07:55.

Sen åker vi buss från Tallinn till Pärnu och där blir vi hämtade.

Packningslista;

2 ridbyxor
Ridskor (1eller 2par?)
2 ridtröjor
1 undertröja
1 fleceejacka
1 regnjacka
Hjälm
Skavsårsplåster
Puder
1 par gympaskor
Underkläder
Nattlinne
Kläder till då vi inte rider
Åka hemkläder får nog bli samma som dit
Nessesär

Jag fattar inte hur jag ska få med mig allt? Vad har jag glömt? Tips?!

Nu ska vi grilla med en kompis, jag har hittat en fantastiskt recept i min tidning så till förrätt blir det grillade wrapps och huvudrätt grillad kyckling med sparris och klyftpotatis, morötter och palsternacka, till efterrätt blir det smulpaj med bär gjort i grillen.

Robban har varit ute på sin första promenad med nya selet. Den funkade suveränt bra!

Kommentarer

  1. Hej!
    Oj vad orolig jag blir för dig när jag ser att du har dåliga levervärden!! Jag har fått barn för 3 månader sedan (efter 4 IVF och 4 äggdonationer i Riga) och var tvungen att förlösas med akut kejsarsnitt då jag fick akut fettlever (graviditetsrelaterat) Vilket är ett livshotande tillstånd och gör att man kan vara tvungen att transplantera en ny lever. Då levern påverkar koagulationsförmågan så fungerade inte det och jag blödde flera liter i buken efter kejsarsnittet och dom var tvungen att operera mig igen sedan hittade dom en liter i lungan också och då fick jag ligga i respirator. Det gick bra för mig, min lever har hämtat sig någorlunda och förhoppningsvis blir jag frisk. Jag vill bara peppa dig att kolla upp levern, det är oerhört viktigt! Fattar att du vill på läger (älskar hästar själv) men det är ännu viktigare att levern funkar så att du kan åka på fler läger i framtiden också! Lycka till med allt, jag håller alla tummar och tår för dig!! Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. oj, vad läskigt :( Skönt att det gick bra!
      Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering