Döende, packning och lite bilder

Jo, jag är medveten om att det kanske inte är det smaraste att åka iväg med dålig lever. Men ska jag dö tänker jag ändå dö lycklig.

Jag tror faktiskt att det är 2 olika saker, jag tror mitt ont i magen är tex ett bråck och jag tror leverna är för mkt mediciner och enchinacea.

Nu har ju inte jag hunnit berätta att jag gör ett frysförsök för läkaren för vi har bara diskuterat en massa annat. Men är det verkligen bra att jag stoppar i mig en massa nu när värden är dåliga? Är det en fara för mitt lilla embryo?

Hon lär väl ringa på onsdag då ska jag fråga henne.

-Äter mediciner för FET
-Fara för mig och FET?
-Ridläger ok?
-Hur var proverna?
-Skicka hem provsvar
-Vad är det som är fel?

****
Sinnesjukt svårt att packa, man kan ju inte ha med sig hela huset och alla ridgrejer tar ju upp hela väskan.

Just nu har jag bara lagt allting jag tror jag ska ha med mig ovanpå väskan. Tydligen finns en vededlad tunna på gården oxå så det är väl bäst att ta badräkt med oxå.

****
Vilken fantastiskt dag vi hade i går, och i förrgår oxå för den delen. I går hade vi städdag med föreningen och krattade och sopade i området. Solen sken, trevliga grannar och så grillade vi korv tillsammans. Mysigt!


Robban hjälper till

Kvällspromenad 

En liten besökare vid fågelbordet


Kommentarer

  1. Hoppas verkligen att det inte är så galet så du inte kan åka..
    Självklart måste du berätta för läkaren om alla piller du äter.. Men jag håller tummarna att allt är ok och att du får må bra snart.. OCH kunna åka iväg och rida.

    Massor med kramar från Lena

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du får det skönt och trevligt på lägret. Var rädd om dig och ignorera inte leverproblem. Själv fick jag urkassa levervärden pga preeklampsi och sedan fick jag tillbringa en hel vecka på sjukhuset innan värdena hade stabiliserat sig. De verkade väldigt oroade och noggranna med just levern. Själv hade jag aldrig tänkt på att levern kunde bli dålig på något sätt och vad det skulle innebära så var rädd om dig. Kramar Lina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ska inte ignorerar dem, bara skjuta upp dem till söndag kväll.

      Tack, jag ska sköta om mig. Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering