Då var det dags :)

Första tabletterna tagna, jag börjar med omega 3, progynon, folsyra men däremot inte prednisolonet eftersom den kan spä på eventuella infektioner jag kan ha i kroppen. Se den får vänta tills faran är över här hemma.

Hoppas progynonen arbetar snabbt då jag är supertrött på dessa svettningar. Nästa vecka är det dags för VUL för att se om slemhinnan vuxit ordentligt så jag kan åka till Riga i början på maj.

****
I dag ska jag försöka ta mod till mig och ringa vårdcentralen och prata om mina sömnproblem för nu börjar jag bli riktigt sliten. Jag vaknar flera gånger/natt och har svårt att somna om.

Jag har ju tänkt varje dag i månader att jag ska ringa...Men nu så.. :/

I går var jag och red för mitt jobbkort, vilken lektion! Jag var helt genomsvettig och alldeles skakig när vi var klara. Ett riktigt dunderpass! Dessutom är hästarna otroligt leriga vilket är otroligt jobb innan oxå..

Jag är ju oxå inbillningssjuk och letar symptom på influensa varje minut. Så allt som händer t ex en nysning eller lite ont i halsen gör mig övertygad om att jag ska bli sjuk nu. Tom att jag blev så slut och svettig i går.

Maken är för övrigt helt däckad med feber (han sover fortfarande på soffan, lycklig med katter och tv). Dags för honom att ringa vårdcentralen i morgon kanske...




Kommentarer

  1. Härligt att det inte är så långt kvar!

    Du, när man är nedreglerad så är det som i klimakteriet och ett av de största problemen man får då, förutom svettningar, är just sömnproblem. Så det beror nog bara på det, tror jag. Men det är nog alltid bra att kolla lite extra!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, jag vet. Men problemet är att det hållit i sig i flera månader nu. Jag orkar inte att inte sova på så lång tid.

      Kram

      Radera
  2. Nu är det dags. Du börjar det. Lycka till!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering