Blodprover idag

Nu ska jag gå och lämna blodprover, tyvärr är jag svårstucken så det är verkligen inget jag uppskattar. De brukar sticka mig flera gånger vilket brukar innebära att jag håller på att svimma varenda gång..

I morgon förmodar jag att läkaren kommer ringa.

På tisdag nästa vecka har jag fått ultraljud till levern, det innebär att jag omöjligt kan hinna och ta bort födelsemärken så det måste jag boka om.

I morgon är det dags för att mäta slemhinnan.

Det är verkligen mycket läkarbesök nu.

Appråpå mediciner är prednisolonet bedrövligt, nu när jag ökat dosen kan jag verkligen inte sova och då är jag uppe i 2,5-5 mg. Jag ska ju äta 10 mg. Minst.

Hur ska det gå till?

****
Nu har jag packat väskan. Eller snarare konstaterat att jag inte fick plats i min första väska så jag tog makens. Kändes inte lämpligt att ta min knallrosa väska när vi ska på ridläger.

Det är SÅ svårt att packa. Ridkläderna är inget problem. Men de andra kläderna. Nu ser det inte ut att bli strålande sol så jag måste ha lite regntäta kläder med mig och jag har ingen bra vårjacka som är varm och tät samtidigt.

****
Vår våg är en bra grej. Den är kopplad till en app i telefonen och man kan se statistik över åren som gått och jag kan konstatera att jag gått upp en stadig kurva med 2,5 kilo på ganska exakt ett år.

Trist.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering