Biverkningar :(

Nu är det bara 1 månad kvar till nästa försök :)

Men alltså nu har biverkningarna från procrensprutan slagit till på allvar.. Jag svettas och fryser om varannat, blir röd i ansiktet var och varannan minut och så har jag börjat sova som en kratta igen.

Nu har jag inte sovit ordentligt på 4 dagar, det sliter nåt så oerhört och det är 7 dagar kvar till jag börjar med progynon. Lite orolig är jag för ridlägret, kommer slemhinnan påverkas eller min ridning?

Sen är det ju dags för prednisolonet och då är det ju kört igen.

****
Nu känns det som en massa saker jag måste komma i håg att göra.

I dag ska jag ringa gyn och boka tid för ultraljudet den 28/4 och börja kolla när jag ska börja med alla andra tabletter. Jag måste räkna lite på det. (ser nu att jag lyckats boka in födelsemärkesbortagning då, nu måste jag boka om en gång till)

Nästa vecka ska jag publicera en artikel om katter igen, jag har inte alls några idéer men det är ju dags att börja knåpa på något.

Jag har bokat av dietisten, för jag har inte tid, ska boka in henne till i maj i stället efter alla försök. Det är ju ingen ide att väga in sig nu med massa mediciner i kroppen.

****
I övrigt drömmer jag om lata dagar på stranden. Men det känns långt ort nu när det är -10 grader ute och ska snöa i dag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering