4 dagar kvar till..

Jag är livrädd att glömma ta tabletterna på tisdag, dagarna rullar på så mycket att det helt plötsligt är 2 veckor senare.

Det ska bli skönt att börja med progynonen, hoppas lite av svettningarna försvinner. Tyvärr måste jag även ta prednisolon som gör att jag får ännu mer sömnsvårigheter. Men jag får försöka tänka att det bara är 2 månader av mitt liv..typ.

Maken håller på att bli förkyld här hemma, det känns som alla förkylda människor omringar mig. Jag vill inte bli sjuk.

I övrigt är verkligen inte bönor nåt för mig, magen kör runt och hur fisig kan man egentligen bli? Det må vara nyttigt men nån måtta får det vara.

****
I kväll är det stallet som gäller, jag ska jobba 17-21, men en kollega (hon som ska sluta) kommer och bistår mig. Hon vill gärna hjälpa till och röra lite på sig. Så skönt!

****
I helgen måste vi åka och köpa en ny lektunnel, katterna har lekt så mycket så den gamla har både slutat prassla och nu har innanmätet lossnat. Så nu ska de få en ny, för de älskar verkligen sin lektunnel.


I dag är det första dagen det är molnigt på väldigt länge, men framförallt är det första gången det är plusgrader på morgonen! Fantastiskt!


Kommentarer

  1. Ha! Vi har tre!!! Köpte en ny i helgen. Vår kisse älskar också tunnlar! Så just nu har vi två (!) på balkongen och en i vardagsrummet...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering