Tandläkarskräck :(

Måste erkänna att jag känner mig lite stressad över jobbet, jag var på kurs förra veckan och denna vecka har jag dumt nog bokat in en massa besök och så har jag 1 miljon sak att göra.

Tycker inte om att vara stressad, det tär på mig. Hoppas jag hinner beta av en massa så jag inte ligger efter så mycket. Ska bege mig till jobbet extra tidigt idag.

****
I går tappade jag en stooor lagning i överkäken, himla trist. Inte nog med att det kostar pengar, jag ska klämma in ett besök till tandläkaren i mitt fullspäckade schema. Dessutom har jag ju tandläkarskräck som gör att jag svettas, gråter och håller på att svimma när det kommer till borrning. Ohyggligt otrevligt. Det har blivit lite bättre med åren men inte mycket.

Och nu måste jag ju laga. måste!

****
Nu är jag på dag 5 och jag blöder fortfarande lika mycket och då har jag ju tagit procrensprutan. Nåt är skumt.

Annat som är skumt är att jag fortfarande har ett ont molande på höger sida under revbenen. Lever eller muskel- det är frågan. Jag avvaktar men sen måste jag nog ringa nån doktor.

I kväll är det förhoppningsvis ridning. Skönt! Det behöver jag verkligen. I dag börjar jag mitt nyttiga nya liv, del 420. Inget onyttigt ska slinka in!

Inget! Hör ni det!

Kommentarer

  1. Du är tuff du! Jag har inget som jag är lika rädd för som du är för tandläkaren, i alla fall inget man måste göra. Däremot skulle jag bryta ihop om jag var med på fångarna på fortet och var tvungen att krypa in bland spindlar och skorpioner...
    Hoppas värken går över av lite ridning! Den i sidan alltså.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!

      Nä, tandläkaren är inte kul, men man måste ju:(

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering