Solsken och kärlek

Åh, vad vi har myst hela morgonen. Både jag och Robban och Stiina, så himla mysigt men med ett lätt ryggont när man kliver upp efter 2 timmars gos i sängen.

I dag är det veterinärbesök för alla tre, det är lika bra även om Greta är den vi kan klippa klorna på. Jag tänkte även passa på att prata lite mat med veterinären för jag tycker katterna inte blir ett dugg smalare.

Sen kommer ridkompisen och fikar, han är så himla go. Vi tänkte ut och äta i påsk tillsammans, skönt att ha fler som är lite ensamma som vi så vi kan ses.

Vid påsk saknar jag verkligen svärföräldrarna oerhört, vi firade alltid påsk med dem, bytte påskägg och hade påskmiddag. Det är så tomt utan dem.

****
Har för övrigt mensen från helvete, så här ont i magen var det länge sen jag hade. Jag får stoppa i mig tabletter oavbrutet och det riktigt hugger och sliter i magen. Det är så jobbigt med mens, jag är verkligen helt ur balans. Arg, ilsk och prickig.

Nyss skällde jag på bästa kompisen, jag tände på alla cylindrar. Herregud. Man borde låsa in mig.

****
En kollega sa upp sig i går. Så att vi klarat oss i 6 månader utan personalomsättning gäller inte längre, nu gissar jag att de andra handläggarna kommer att följa henne för de är handläggare inom ett specifikt område som vi andra inte kan så mkt om.

Skittrist. Verkligen. Nu har jag funderat på jobbet oavbrutet sen i går. Chefen sa att : så här är det i den här branschen.  Men det tycker jag är skitsnack, det är vad vi gör det till och det är ett bra och viktigt jobb.

Robban spanar på talgoxar

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering