Solsken och barnlöshet

Jag tänker ofta på de här dagarna jag har saker uppbokade, som i dag ska jag rida och sen ska vi ut och promenera i solen med en kompis. Det är så här det kommer vara när man förblir barnlös? Man går inte och väntar längre utan fyller dagarna med annat.

Sorgen finns nog där, och bitterheten men väntan på att livet ska börja är inte där. Jag försöker tänka att det inte är så tokigt, livets mening måste ju finnas där någonstans för oss oxå?

Sen när jag tänkt lite till blir jag jätteledsen och besviken. Jävla skitliv, som om jag inte haft nog? jävlaskitföräldrar, fosterföräldrar och skitbarndom. Jävla skit.

Så..Det lät väl bra de första raderna i inlägget i dag? Om jag bearbetar och tänker de jävla positiva tankarna så blir nog det här bra oxå.

****
Som sagt, solen skiner idag och efter ridningen ska det absolut promeneras med vår nya kompis och hans dotter.

Jag har såklart dödsångest efter den fantastiskt goda pizzan i går så här ska motioneras!

fan vad svordomar det var inlägget i dag, vilken sida har jag vaknat på egentligen?

over and out..

EDIT: 09.45 JÄVLA skit. Stallet hade skrivit mig på fel lista (3 feb ist för mars) i stallet, så det fanns inte plats åt mig. Så jag fick åka hem. Besviken och ledsen :(.
(de kunde ju ha RINGT när de upptäckte misstaget)

Kommentarer

  1. Vill bara krama om dig när jag läser! Önskar dig allt gott och att du blir förvånad över att det vänder. En dag är din dag.
    Kramar från Jeane

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering