shopping och tjock :(

I dag har jag verkligen shoppat loss på Hööks, mina ridkläder har jag haft alldeles för länge och de är bra sunkiga. Jag köpte 3 tröjor, en jacka och 2 ridstrumpor för 104 kr. Jag hade fått ett presentkort på 1000 kr så det var otroligt roligt att shoppa loss!

Nu är alla så jävla smala som rider så det är inte lätt att hitta ridkläder när man är rund och kort.

Sen var vi till ett köpcentrum och letade iphone 5 skal, vårjackor och sladdar. Hittade ett ok fodral, iphone 5 laddare och jordgubbar..

 För det är så sorgligt att min extra vårjacka fick jag knappt på mig i dag. Bedrövligt.

Blir väldigt ledsen :(

Har börjat med situps, jag ska försöka göra 50 om dan, inte i syfte att träna på det sättet utan för att stärka magmusklerna och förhoppningsvis minska ryggontet jag har samt göra att jag sitter bättre under ridningen.

Under eftermiddagen har vi borrat om fästen till hatthyllan för den har varit helt lös. Och så har vi njutit av solen så klart.

Dessutom har jag sökt in till kursen socialrätt som chefen ville att jag ska göra. Så i höst blir det studier av om jag kommer in.

Det är fantastiskt att komma hem och Robban sitter och solar i fönstret. Mattes gosefis!

Solmys

ridkläder

Robban och Stiina solar


Kommentarer

  1. Jag "hatar" sit-ups. De gör ont (i ryggraden och nacken) och är inte speciellt effektiva heller. Min PERSONLIGA åsikt.
    Jag tycker istället att du ska köra plankan. Du vet när du står på tårna eller knäna och har rak rygg och tränar magen så istället.
    Har hört en personlig tränare säga en gång att innan man kan stå 2 min planka på tårns ska man inte träna någon annan magövning, för att då är stabiliteten i bålen för dålig... Jag vet inte, men har annamat det iallafall. Har lyckats ta mig till 1min 40 sek... Så jag får helt enkelt träna lite till!

    Kul med all shoppning, trist med kroppsformen!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Tips: Kör plankan istället MYCKET effektivare är sit-ups. Börja på knäna och armbågarna håll så länge du orkar och kör det gånger 3! Sedan finns det en mängd olik plankor man kan köa, googla så märker du :)
    Lycka till! Kram

    SvaraRadera
  3. Tack ni båda! Nu har jag kört med både plankan och situps..

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering