Mens!

I går kom mensen! Härligt att den kom och att den är pigg och värkande.

Såklart oroar jag mig för procrensprutan, jag har lärt mig att den bara räcker en månad och jag ska ju inte göra försök förrän i maj så det är ju bra mycket mer än 30 dagar. Och inte ska jag fylla på med mer sprutor heller. Jag ska maila och fråga, men de kommer nog säga nej.

Jobbigt med mensen för övrigt, jag känner mig väldigt trött och sliten och har en otroligt irrritabelt humör. Jag känner mig arg och irriterad.

Med det kommer oxå avsaknaden av motionen, jag gick en sväng i går, i sakta mak. Det var så jäkla tråkigt och kallt att jag gick hem igen. Det blir jag ju inte smalare av precis. Inte heller funkar det bra med maten, det slinker ner både det ena och andra.

Bedrövlig är vad jag är. Så jävla trist.

Jag hoppas jag får rida extra på måndag, min vanliga ridning på tisdag och så har jag anmält mig till en extra lektion i påsk oxå. Så nästa vecka blir i alla fall 3 gånger ridning. Det kan verkligen behövas.

Jag kör både situps och plankan. Varje dag.

Jag längtar så efter påskledighet. På riktigt. Jag är trött.

****
I dag ska vi ha metoddag, en hel dag planering. Hoppas det blir bra, vår chef är extremt ofokuserad och babblar en massa annat konstigt. Dessutom är det skitkorkat att ha planeringsdag när vi har utbetalningar och har 50 ansökningar som ligger och väntar på oss.


Den är det fanemig helg. Fy så skönt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering