Jävla skitdag:(

Jag skulle ju i väg till hudläkaren i går. Men Tji fick jag.

Jag åkte i mkt god tid innan, normalt utan bilar tar resan 24 min, i rusningstrafik beräknade jag 1 timme. Men det var såna köer att jag bara kom halvvägs, sen fastnade jag, dessutom lyckades jag köra fel så jag kom norrut. Det är så oerhört stressande när man ser Waze säga; ankomst 08.24 framflyttat 8:36, 8:45, 9:15 så till slut fick jag ringa kliniken och prata in på telefonsvararen och be om ursäkt, säga som det var och be dem debitera ändå.

Efter en stund ringde de upp och hörde nog hur förtvivlad jag var så jag fick boka en ny tid utan att behöva betala tiden jag inte kunde komma.

Jag vände i alla fall och kom fram i tid till utbildningen, där det var Sveriges hårdaste stolar som gjorde att rumpan somnade och jag fick ryggont. Lunchen intogs i en skolmatsal med skalad kokt potatis med torkad skal om. Usch.

Sen fick jag sms om att en kollega blivit sjukskriven 1 månad för stress och ev gått in i väggen (vi började samtidigt).

Sen när jag överlevt dagen och kom hem så lyckades jag trampa på Stiina så hon skrek och inte förlät mig på hela kvällen.

Jag har deklarerat och får hela 300 kr tillbaka. Bra där!

Nu på morgonen spydde Robban ner sin bädd och vägrar lämna den.

Nu ska jag till årskontroll till tandläkaren och hur det slutar vågar jag inte tänka på.

kära nån...

Kommentarer

  1. Åh vilken dag du haft.. Hoppas att det åtminstone gick bra hos tandläkaren...

    Kram Lena och missarna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering