Halvvägs...(oanställd)

Nu har jag åtminstone knaprat halva tablettkartan, så nu har jag hälften kvar till det är dags för sprutan. Jag fattar inte vars tiden tar vägen, jag tycker inte jag hinner nånting!

I morgon kommer bästa dalakompisen, det ska bli skönt för jag längtar efter henne! Naturligtvis har jag gjort en "att göra" lista med uppgifter som ska göras så om hon tror det kommer bli ledighet så tror hon fel.

På fredag kommer syster med barn, de kommer nog på kvällskvisten. Sen är huset fullt.

Tyvärr har vi ju ingen gästparkering för där är det numer en gigantiskt snöhög, så vars alla gäster ska stå är ju väldigt oklart. Eftersom vi är ett villaområde så finns det inga gästparkeringar i området heller. Tåls att tänkas på.

 Kanske man kan höra av sig till några grannar och stå utan för deras garage?

****
Jag vet inte vad det är med Robban men han är ingen gosefis just nu. På morgonen får jag lite kurr och sen springer han i väg. Vi som brukar gosa  i alla fall 10 minuter. Taskigt, han har helt missuppfattat det här.

****
Ridningen gick ganska bra i går, vi gjorde framdelsvändning (eller bakdelsvändning), men jag tror hästen kunde det bättre än jag. Men det var ett roligt pass. Jag tycker det märks att jag ha ridit 2 ggr/vecka ett tag nu.

När vi fikade efteråt så fick vi hysteriskt skrattanfall, det var länge sen jag skrattade så mycket och hjärtligt. Skönt, för livet kändes bra mycket bättre sen.

****
Min chef är ju otrolig. Nu har hon helt missat att skriva på anställningspapper så jag är inte anställd, och kommer inte få lön nästa månad om hon inte fixar det. Hon är sååå seg och tycker att det inte är så bråttom.

Dessutom är hon helt uppbokad så att få en stund över med henne är omöjligt.

morr!

Nu var jag så fräck att jag bokade in mig själv i hennes almanacka nu på morgonen. Då brukar hon å andra sidan tycka man är hysterisk.

Morr igen.

Kommentarer

  1. Usch vad tråkigt med anställningsavtalet! Det hände mig när jag pluggade och jobbade extra som telefonförsäljare. Men det var ju helt annorlunda, det var ju ett extrajobb och pengar som jag klarade mig utan (även om jag såklart ville ha och hade rätt till dem!) så det var ingen större panik ändå, även om man blev ganska irriterad. Hoppas att det har löst sig nu!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering