Akuten??

Usch så ont i magen jag hade i går, det kom en attack till innan jag gick och la mig oxå och det är inte kul. Påminner mycket om gallstensanfallen jag fick på den tiden jag hade en galla.

När jag funderat och googlat så kan man ha gallstensanfall fast man inte har en galla och man går dessutom upp i vikt efter en sån operation och har svårt att gå ner in vikt. Det var en överraskning och jag hade faktiskt ingen aning om det.

Andra saker det kan vara är levern, bukspottkörteln och ev magsår. Vilket känns osannolika alla tre, symptomen stämmer inte riktigt in.

I dag har jag ett molande på höger sida som inte riktigt ger med sig. Losec hjälper inte men alvedon/voltaren verkar funka bättre.

I morse när jag låg och vred mig som en mask hade jag bestämt mig att åka till akuten, men nu när jag varit uppe en stund känns det inte alls kul att sitta där i 7 timmar och de antingen avfärdar mig eller tar en massa otrevliga undersökningar som blodprover och gastroskopi. Jag har inte feber och om jag inte har anfallen klarar jag mig.

Så jag härdar ut ett tag till och vi far i väg till slottet och myser i solen och fikar. Däremot vet jag inte riktigt hur jag ska göra med ridningen i morgon. Som det är nu är det bara att glömma, man ska ju helst boka av innan 12 dan innan, men hur ska jag veta hur jag mår i morgon?

****
I övrigt skiner solen och katterna letar upp alla solfläckarna i huset. Är våren på g?

Kommentarer

  1. Hoppas att det känns bättre snart - och åk till akuten om det inte gör det!

    Glad påsk! Och jo... Det är nog snudd på vår nu. :-)

    SvaraRadera
  2. Usch då.. Hoppas det inte är blindtarmen som spökar..
    Min väninna hade också ont igår och åkte in till akuten och nu är blindtarmen bortplockad..

    Hoppas att det inte blir värre och att ni kan njuta av helgen och fint väder..

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  3. Så jobbigt. Jag har också opererat bort gallblåsan. Fick inte så mycket info om hur det kan bli.Fick du några råd om vad du kan äta? Intressant det du skriver. Jag har haft njurstensanfall och det är ganska likt gallsten. Vissa gånger kunde jag knappt skilja dem åt. Hoppas på allt gott för dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte jag heller, det kanske inte forskas så mkt på hur man mår efteråt?

      Jag har aldrig haft njursten...

      Detsamma!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering