1 vecka kvar!

Minsann, nu är det inte så värst lång tid kvar till någon som fyller år! Det vill säga jag :-)

I dag har vi varit och storhandlat (dyyyyrt) inför både festen och de övernattande gästerna. Den första kommer redan på torsdag. Jag har tagit flexledigt på fredagen för då kommer resten av gästerna och då ska vi förbereda självaste festen.

Känns pirrigt, för det är ju inte så ofta man klämmer in så många människor under ett och samma tak, maten och serveringen ska ju klaffa och så ska ju såklart allt smaka gott oxå!

Eftersom jag fyller år på torsdag och vi har som tradition att man får välja vilken mat man vill på sin födelsedag, velade jag väldigt länge mellan mongoliska och pizza. Men eftersom jag skött mig exemplariskt, ridit 3 ggr denna vecka så blir det pizza. Och den bli i dag i stället för på torsdag.

Sist jag åt pizza var i september då maken fyllde år. MUMS!

Men först ska jag på styrelsemöte om någon timme, sen ska vi äta gott!

****
I morgon bitti ska jag rida igen den lektion jag skulle ridit när jag var så otroligt förkyld. Känner mig dock väldigt stel efter gårdagens 4 timmarspass i stallet. Värst är nog ryggen, har inte riktigt kommit på tekniken med att mocka skonsamt.

Nu har jag samlat på mig 3 gratispass som jag tänkte utnyttja på måndagarna framöver. Det är ju jättebra, så slipper jag ju betala för att rida 2 ggr/vecka. Det som är dumt att rida måndagar är att jag brukar bli så stel och få ont i ryggen när jag ska rida på tisdagen igen. Jag skulle behövt rida tis-torsdag i stället.

****
Känner inte av p-pillerna yasmine ännu, ingenting faktiskt. Varken att mensen minskat eller något annat konstigt..Det kommer nog.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering