1 vecka kvar + arbete

Om en vecka är det dags för nästa steg i behandlingen och det är den otrevliga procrensprutan, inte att det gör ont men dessa biverkningar.

Jag tycker ändå det går okey med p-piller yasmine, jag har småblödningar hela tiden men det är jag ju van med. Det har man ju när man har endometrios oxå.

Känns konstigt att påbörja denna resa igen, på nåt sätt har jag avskärmat mig det här och snurrar på i vardagen som vanligt.

****
I går hände något ytterst otrevligt på jobbet, en riktig chock. Får det verkligen gå till så? Avdelningen det gällde är oroliga och flera medarbetare har sagt upp sig. Så sårbart allt är.

På min avdelning är det än så länge lugnt och ingen har sagt upp sig eller slutat på ett halvår nu. Rekord!

Jag tycker jobbet har blivit tyngre, eller snarare de som vi träffar mår dåligt eller har hamnat helt fel i tillvaron. Det är mycket att hantera, rodda runt med och det är jobbigt att vara ny och möta allt för första gången. Och så får vi lösa det bäst vi kan för mycket till riktlinjer finns ju inte.

Nu är jag fast anställd! Jag ställde mig helt enkelt utanför min chefs rum och sa att jag måste skriva på pappren. Sen tog jag dem och kopierade och skickade själv dem till personal.

****
I går på ridningen tyckte jag ridläraren skällde på mig hela tiden :( Va fan. Det är inte så lätt att fatta vad och hur jag ska göra. Helst inte när man har en häst seg som en traktor.


Kommentarer

  1. Vad bra att du tog kommandot och gick till din chef. Grattis till ett fast jobb.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering