Svar från kliniken :)

Whohoo! Då var vi på G!

Har lagt ut behandlingsschemat här på sidan så ni kan följa vad som händer..

Var i går i väg till gyn och det gick bra, jag har tyvärr 3 cystor som har vuxit lite. Ska därför ta det långa behandlingsschemat med p-piller först. Som vanligt är privatgyn oengagerad, trist och bara gör som jag säger typ. Denna gång blir det egenkomponerat medicinschema.

Jag stod förövrigt och kollade på skor i affären vid gyn, höll mig i en hylla som var lös och rasade ner med skor och allt. Alla ryckte till och tittade på mig som försökte se ut som om inget hade hänt.
Kändes som rena Mr Bean.

Mailade kliniken som svarade på en gång, skönt med en koordinator som svarar på stört. Ungefär samtidigt fick jag svar från högsta chefen från Finland som bad om ursäkt och förklarade hur läget låg till. Skönt!

****
Annat roligt är att vi ska i väg till den svenska gården i Tallin och rida nu i april! Det blir jag och en tjej som red med mig förra terminen (som bor i Oslo nu), några som rider på måndagar, som jag inte känner alls.

Har hört SÅ mycket roligt om gården..Inte är det dyrt heller och man flyger billigt till Tallin. Jag ska önska mig pengar till resan när jag fyller år!

Lycka!

(däremot kommer det garanterat krocka med FET men jag mailar kliniken när vi spikat datum och hoppas jag kan skjuta på det någon vecka.)

****
Tråkiga är alla dessa barndiskussioner på jobbet som gör mig galen. Vi har en del som är runt 24-29 som är nygifta och alla börjar prata om när de ska ha barn, både med dem och om dem. Som om det är bara och skaffa? (eller ja, för de normala folket är det nog det)

Sen börjar alla dra sina barnhistorier, att det är skönt när man är klar med allt när man är 40 osv.

Mitt i denna diskussion, som jag förövrigt alltid sitter tyst i och bara vill dö, så sa en kollega på en annan avdelning att hon har adopterat. Vilket jag då hintade att vi oxå försökt länge osv. Skönt med någon som förstår.

Min rumskamrat är 60+ och berättade att hon anställdes på min arbetsplats när hon var 40+ och hennes chef sa att det var skönt med någon äldre, eftersom alla de unga bara blir mammalediga.
Hon hade två barn och ingen man och hon sa att det är ingen fara, för hon är klar nu och på väg in i klimakteriet.

När hon var 46 blev hon hade träffat en kille och eftersom hon var i klimakteriet så...Ja, ni fattar.

Nu har hon en 16 åring :-) Hennes chef fick tydligen en chock. Alla andra oxå. Och inte tal om hon.

****
Förvörigt vill jag tacka Annika som skänkte en slant till mig med donationsknappen här bredvid... Det betyder mycket för mig och pengarna går oavkortat till mina försök..Tack!


****
Har fått en del spam och måste tyvärr sätta ordverifiering på kommentarerna. Hoppas detta funkar för er ändå!

Kommentarer

  1. Håller tummarna för din kommande FET! Härligt med ridresan och allt oxo :-)

    kram Ninna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Alla tummar är välkomna. Kommer behöva extra danna gång!

      Radera
  2. Vad bra att det är på gång. Jag tror att det är bra att du får annat att tänka på också som ridresan till Tallinn.

    SvaraRadera
  3. Wihooooo! Nu är du då igång. Skönt att du fått svar på vad som hänt på kliniken, så du kan slappna av och lita på.

    Förstår alltför väl det där med bebisdiskussioner på jobbet. Men funderar över om det inte finns NÅGON som har förmågan att tänka lite. Är det någon som frågat dig om du har barn? Den frågan hatar jag. Den är naturligtvis inte konstig men den provocerar mig. Och alla "dumma" uttalanden, som att "skaffa" barn och liknande gör mig irriterad. Fast jag vet att det är omöjligt att veta när man inte varit i vår situation men... jag tycker att det inte borde vara en hemlighet längre, att alla inte bara kan "skaffa" barn.

    Önskar dig en skön söndag och ser fram emot ditt nästa försök!

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, ingen har faktiskt frågat. Det verkar så naturligt för alla att man har barn eller ska skaffa.

      Jag anses nog för gammal..Eller nåt.


      Många kramar till dig!

      Radera
  4. Oj! Nu hoppade jag till när jag läste mitt namn i ditt inlägg! Jag är annars en snål jäkel ;) men av någon orsak har jag fått för mig att DU ska stödas! Klickar som besatt på dina annonser också varje gång jag läser, så jag hoppas att de ger dig nån slant.... Kanske för att du nu gör ditt 13:e försök. Och att vi lyckades just på vårt 13:e försök, när allt såg nattsvart ut! Eller så kanske för att du också kämpar med vikten! :)

    Lycka till nu! Annika

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering