Oväder och ok?

Nu känns det som jag börjar bli lite okey igen, vikten har gått lite neråt..Liiiite säger jag, kan iof lika gärna vara en tillfällighet men i alla fall.

Jag sover liiite bättre och mår i alla fall bättre. Det verkar som det tar över en månad för varje försök med sorg, vikt och sömn att återgå till någorlunda normalläge.

Jag tycker dock det fortfarande är lika jobbigt att vara barnlös, alla goa bebisar, familjer och magar. Det verkar inte gå över riktigt, det lär det väl inte göra heller förrän jag är färdig med allt.

****
Vi har nästan hittat två hotell på kanarieöarna vi kan tänka oss, så resan kommer förhoppningsvis bli av. Jag fyller ju år nu och då får man tydligen lite extra dagar, blir ju lite orolig då jag ska fara till Riga oxå. Försöker jobba över lite varje dag så jag samlar på mig massa flex.

Det kommer kännas väldigt konstigt att resa utan maken, vi har alltid rest tillsammans och jag har nog aldrig rest i väg så här länge med en kompis. Bara inom Sverige förstås.

****
Alltså det är värsta snöovädret här, i går när jag cyklade till jobbet var det ingen snö och när jag skulle hem var det 2 dm. Det var som att cykla i gyttja, oerhört tungt och jobbigt.

Det snöar massor fortfarande, får se om det blir en promenad eller hur det blir. Jag trodde ju våren var på väg? Efter all sol i helgen?!

****

Robban röjer här så jag kan inte koncentrera mig. Nu måste jag springa och rädda Greta.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering