Väntar...

Inte vet jag var min mens är. Inte här i alla fall. Nu är den väldigt sen, det är verkligen vajsning på hormonerna nu för tiden. Det betyder ju att nästa försök bli ännu mer förskjutet och jag gör ju inget annat än väntar.

I går gick jag 2*20 minuter till jobbet, samt 40 minuter på kvällen. Det är 80 minuters promenad totalt och i dag är det ridning som gäller! Jag skötte mig perfekt hela dan i går trots jag blev bjuden på lunch och bulle, jag åt bara sallad och avstod bulle. (det var av facket, årsmöte..måttligt skoj)

Varje dag är verkligen en kamp.

****
Jag fick även tummen ur och ringde till djursjukhuset och beställde tid för undersökning av Greta och den 8 februari ska vi dit med henne. Hoppas verkligen de hittar nåt för så här kan vi inte ha det.

****
Appråpå vänta ska jag och bästa dalakompisen förmodligen iväg och resa i mars, vi tänkte åka på sol och bad fast med träning. En träningsresa helt enkelt, där man lär sig om mat och rör på sig. Det passar oss perfekt. Kompisen är lite skeptisk och ärligt talat jag med.

Har nån av er varit iväg på nån sån?

Min ridgruppen hade tänkt att åka på ridläger, men nu verkar alla dra sig ur utom en, den gruppen jag red med förut ska åka och ärligt talat känner jag de inte så bra så det känns ju konstigt att åka med dem.

Jag vill verkligen åka till den hästgården, det verkar urkul och alla i stallet har varit iväg och är väldigt nöjda.

Vi får se om vi kommer i väg, det känns ju tveksamt.

Kommentarer

  1. jag skulle gärna hänga med på resa.. men inte den delen med träning.. Jo Yoga i solen och värmen skulle passa mig, och så detta att lära sig om mat. Det hade varit super..
    Letar själv nåt sånt..

    Hoppas det går bra för Greta nu..
    kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  2. Jag har tittat efter träningsresa i flera år men har inte riktigt lyckats få med mig någon. Har aldrig sett någon som innehåller kostråd (kanske jag bara har missat). Hade jag möjlighet skulle jag åka med, på stuberten! ÅK vettja! Vad är det värsta som kan hända? Att ni får en solchock, struntar i träningen om ni inte gillar och äter en massa gott. Jag väntar med spänning för att se vad det blir :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Har också fluktat på träningsresa, men de jag sett var för de redan trimmade. Den varianten du hittat verkar toppen! (Lätt för mig att säga som inte ska åka kanske...)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering