På kattutställning

Gudars så tidigt det var i morse. Dessutom hittade vi inte kompisens hus. Men efter lite om och men hittade vi varandra.

Sen var det en timme i en iskall bil och till sist var vi framme. Sen var det att bära grejer, fixa burar, putsas katter och greja.. Sen var det inte det lättaste att hålla reda på när det var vår tur, dessutom hade vi 3 katter med


Helt plötsligt var det över och jag trodde vi fick åka hem. Men nejdå. Man måste vara kvar till dem stänger. Alltså 7 timmar till.

Så jag messa maken så han kommer och hämtar mig.

Utställning är inte vad jag trodde. Jag trodde oxå uppfödare var mkt trevligare än de är, jag trodde inte det var så mkt väntan.

Men jag har fått pussa på rexkatter, Maine coon och massa andra.





Kommentarer

  1. Åh maincoon är ju så fantastiska! Synd att de oftast inte blir så gamla..
    Skönt att det gick bra på utställningen, det är inte riktigt som man tänkt sig, det ät mer en marknad än "vi älskar djur och har kul" om du förstår hur jag menar?
    Jag ställde lite förut, provade, med både hund och katt, men nej, varken jag eller djuren gillade det så varför hålla på? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så är de verkligen. Det var kul att få vara med men jag skulle aldrig släpa alla mina kissar dit..Dessutom är de för tjocka..Men ändå:-)

      Radera
  2. Jag är ju uppfödare och rätt så trevlig. (fniss). Sen måste man kanske hitta rätt personer i villervallan...
    Kikade du inte på sibbarna ? Vet att jag då hade några goa vänner där med sina sibiriska katter...
    Men jag är inte så ofta på utställning heller. Gillar att vara där och kika och träffa folk, Men man måste ibland dit för att få en bedömning på katterna så man vet att man är på väg åt rätt håll om man håller på med avel. Men de mår ju bäst av att få vara hemma och bara vara katt =)..

    kramis Lena och missarna i Kåge

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering