Förslag till

Det har snöat oavbrutet i 2 dagar nu, så det har nog kommit ca 4 dm. Det är otroligt vackert när hela landskapet är alldeles vitt, än så länge är det inte kallt men till helgen ska det bli köldchock med -20 grader.

Är betydligt piggare idag och i morgon blir det definitivt jobbet då vi har massor att göra nu. Nästa vecka är det dessutom konferensvecka och vi ska sova bort över natten. Så då förlorar jag ännu mer arbetstid.

Dessutom är det farligt att vara hemma, jag har beställt massor med roliga saker från lykos, böcker från bokus och lite annat skoj.

****
Jag försöker vara duktig och sköta mig med maten, massor av grönsaker till alla måltider och gröt till frukost. Jag använder mina måltidsmått men det är sällan jag orkar äta upp allting.

Nu är det väl extra socker i kroppen av alla hosttabletter och 0 i motionen. Tänkte bege mig på promenad i affären för i dag tänkte jag göra egen tomatsoppa.

Lika bra att passa på då jag fortfarande inte har lukt -eller smaksinne, om det är äckligt så kan jag ju äta ändå. Undra när mina sinnen tänk att komma tillbaka?

I går var jag lite körig i magen, nuförtiden tycker jag det är väldigt läskigt att vara det då jag är livrädd att bli lika sjuk som jag var i december. Det gav verkligen både trauma och numer en fobi.

****
Idag ska jag passa på och ringa hemförsäkringen och säga att jag gått ur facket och boka en tid till Greta. Nu är det dags att lämna in henne på service för baken. Så här kan vi inte ha det.

****
Tänkte bjuda ridkompisen och hans dotter (13 år) på middag i helgen, förslag på bra mat? Vi ska ha en lugn kväll med spel, kattgos och dricka lite vin till maten. Gärna förslag på bra vin, han gillar vin och kan nog det där.

Jag har typ köpt 1 flaska vin i hela mitt liv. (jag gillar inte vin så jag dricker nog vatten typ



Kommentarer

  1. Skönt du mår bättre! Vintips har jag tyvärr inga vad gäller maten är nog mitt bästa råd att inte krångla till det - det enkla brukar vara goast :-) Pasta med lax o baconsås har jag gott recept på - maila om det är nåt du tror på. Till efterätt gjorde jag nyligen så här: mixa frusen mango (köpte exotisk fryst frukt man skulle ha t smoothies eg) med turkisk youghurt. Hällde i skålar som jag frös - ta fram 20-30min innan de ska ätas. Gott gott!

    Kram Nenne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering