Ruvardag 3

Så himla praktiskt att vara ruvare, man behöver inte tänka på vad man ska ha för rubrik. Det är roligt att ni är så många som är hos läser hos mig nu och håller tummar. Det värmer verkligen min hjärterot. (glöm inte klicka på en annons ibland)

Sov som en stock i natt och tänkte gårdagens natt bara var en händelse, men så upptäckte jag att jag glömt tagit prednisolonet. Attans då. Undra på att jag sov bra.

Jag tar dessutom en extra progesteron om dagen nu, jag brukar glömma dem annars och jag tror min kropp behöver extra. Men det är otroligt vad magen blir svullen av alla mediciner, redan nu ser jag ut att vara i månad 5 liksom.

Det blev nog inte bättre av alla fantastiskt goda lussebullar som mitt jobb bjöd på i går, väldigt trevligt och vilken skillnad mot mitt gamla jobb :-) (ni minns väl att min chef tyckte vi var för tjocka så vi fick aldrig nåt)

Dessutom fick vi en julklapp av jobbet, vilket jag uppskattar mest av allt för jag älskar julklappar. I min reptilhjärna sätter det hur bra julen blir. Många julklappar- bra jul och tvärtom.

****

I går var jag på ett fullt normalt toabesök så nu verkar magen vara som vanligt igen, möjligen lite gasig. Vilken lycka, och vad glad man blir av små saker i livet som att skita normalt.

Vad som orsakade denna magotrevlighet låter jag vara osagt, men det var verkligen inte en rolig upplevelse.

Jag åt lite yoghurt på första gången på en vecka, så kikade jag lite på den och den gick ju ut den 3 december. Men hallå! vafan! Bara jag inte blir sjuk av den nu! :-(

****

Jag har blivit inbjuden att få vara med en kattutställning i januari, det är en kollega som ska ställa ut sina katter. Jag ska hjälpa till serva och fixa! Roligt, jag har aldrig varit på en sån nån gång!

Robban tyckte det var otroligt spännande att se när matte gjorde gröt

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering