Jobbdags

Så var det plötsligt jobb igen, hur gick det till? Det här måste vara den lugnaste julen någonsin. Jag har knappt sett en människa och vi har haft det mysigt och ganska ledsamt. För jag har inte riktigt varit på topp, det har gnagt i både hjärna och hjärta.

Nu måste jag få tummen ur och ringa kliniken, det har jag fortfarande inte gjort ännu. Det blir så definitivt då.

I går kom jag åtminstone i säng i tid men maken har ju jouren så naturligtvis ringde det i natt och jag kunde som vanligt omöjligt somna om. Jag låg och funderade och snurrade, dessutom har vi sett av alla avsnitt på Homeland (väldigt bra) så jag låg och funderade på den tv-serien oxå.

jaja.

****

Jobb ja. Vi brukar vara 13 st, i dag är vi 3 och allt händer nog under julen så det lär vara en del att göra i dag. Vi sitter ju två och två och min rumskamrat har semester så det ska bli skönt att sitta själv. Det är väldigt störande när vi sitter båda i telefon tex.

****

I går gjorde jag nåt ovanligt, det måste verkligen vara nåt fel på mig. Men jag tackade nej till ridningen och var bara på mötet. Jag kände mig trött i sinne och kropp och orkade inte ha nån skrikande på mig.

Dessutom åkte jag på att jobba fredagar var 6:e vecka, det är annorlunda att jobba fredagar, då jobbar man helt själv och hjälper till att låsa. Jag har aldrig varit med att låsa och aldrig gett hö och allt annat man ska göra. Dessutom är det med gestpaporidläraren.

OMG. Varför kan jag aldrig vara tyst.

****
Vi måste väl ta det här med maten en gång till. Kaloriräkning denna gång kanske? Lite hjälp med menyer och vad jag ska äta är önskvärt, för jag har ringt den där jäkla dietisten varje vardag och hon är omöjlig att få tag i.

Sen ett upplägg med träning. Ridning, promenader och lite övningar hemma borde väl räcka?

Är ni med på det?

Bästa meny och träningsupplägg alltså. Bring it on!

Kommentarer

  1. Också på väg till jobb här.
    Så ledsen för din skull, för er skull. Hoppades så att det skulle funka för er den här gången.

    Tror också att det är bra att komma lite i form innan nytt försök, om inte annat så för din egen skull, för att känna att det inte var det som var problemet. Och det är ju aldrig negativt att vara lite trimmad.

    Alla funkar olika men... jag har tagit morgonpromenader (så att jag svettats) 5 dagar i veckan och tillsammans med att tänka på kosten (jag har ju ätit lite GI-inspirerat fast efter eget huvud) har det funkat alldeles ypperligt. Jag har gått ner, det skulle nog de flesta göra.

    Skickar stor kram och önskar dig en lugn dag på jobbet!
    //J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag oxå, på nåt sätt hade jag lite hopp.

      Omg! Hur hinner du med det innan jobbet, då måste man ju gå upp dötidigt?

      Kram!

      Radera
  2. Hej! Det här blir egentligen svar på ditt tidigare inlägg om att du känner dig tom och ledsen. Läser din blogg sen en tid tillbaks och som du säger känns det som "alla" bloggar jag läst har lyckats eller precis plussat igen och då liksom ibland orkar man inte med i sin egna bitterhet. Själv har jag faktiskt det du önskar, ett barn och en man, men vi har också 7 missfall bakom oss i kampen för syskon. Som det ser ut så fungerar ingenting för oss för att få till det där syskonet och min bild av "riktig" familj. Inte det du vill höra kanske men ville bara beskriva mig själv lite och presentera mig som läsare, har säkert gjort det förut med. För några veckor sedan råkade min kille ut för en jätte allvarlig olycka där han tvingades amputera hela armen, helt sinnessjukt, det går inte att greppa än. Men så orken, pengarna och allt tryter nu förståss.

    Vad vill jag ha sagt? Att du inte är helt ensam och att jag uppskattar din blogg och är innerligt nyfiken på ditt nya jobb och jag hoppas innerligt att ett barn kommer till er till slut. Det finns verkligen ingen rim och reson i vilka som får barn, när man läser om alla utsatta barn och familjer som ynglar av sig..

    Kram och god fortsättning

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du läser och skriver en rad om dig själv. Det uppskattar jag verkligen.

      Det låter ju verkligen jättehemskt med din man! Usch:-( Då framstår mina problem som väldigt små helt plötsligt.

      Håller verkligen med om sista raden. Konstigt att inget barn vill komma till oss. Vars är vårt?

      Många kramar och lycka till

      Radera
  3. Om du vill träna hemma är dvd:n Jillian Michaels: 30 Day Shred ett tips.

    SvaraRadera
  4. Jag tycker appen shape up är skitbra! Den har hjälpt mig gå ner många kilon.. Lycka till :)

    SvaraRadera
  5. Ville bara säga att jag tänkt på ditt förra inlägg och dig konstant idag - hittade inga bra ord (ff inte) men tycker livet är j-kligt grymt :( Hoppas innerligt att du snart hittar livsglädjen o inser vilken underbar viktig människa du är. Jag vet att det är "lätt" för mig att säga - men plötsligt kan allt vända och ta en ny riktning. Jag ger inte upp på er - du ska hitta lyckan snart oavsett vilken forsättning ni väljer på resan.
    Bamsekramar Nenne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är det.

      Jag hoppas du har rätt.

      kramar till dig!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering