Svar från kliniken

Jag ska börja med progynonen den 19 november. Tjohoo! Härligt! Nu är vi på G och det handlar bara om någon vecka innan det är dags!

Det är 3 dagar senare än vad jag skulle börjat så jag mailade och frågade om jag skulle boka om gyntiden och så räknar jag med att kanske åka på luciadagen då?

Hon sa inget om extra spruta så jag frågade om det oxå. Svar kommer nog under dagen.

Jag tror sprutan börjar kicka in, för jag sover konstigt, har lite svettningar och är väldigt trött. Bra i så fall eftersom ajg var orolig att den inte tagit.

****
Alltså, det är nåt konstigt med chefen på jobbet. Jag tror hon inte gillar att jag har en annan utbildning än dem andra. Det uppkommer en del märkliga kommentarer och reaktioner. Nåt är inte okey. Jag tycker hon vänder kappan lite efter vinden och...kanske ser ner lite på mig?

Nu börjar alla räkna ärenden och jämföra.  Så gjorde vi aldrig på mitt gamla jobb, oavsett hur många och tunga ärenden vi hade. Men i pressade tider kanske man gör pressade saker. Men jag gillar inte att cheferna driver sån här sandlådenivå.

Jag trivs faktiskt med det jag gör, och tycker jag har bra arbetskamrater. Men jag gillar inte att jobba utan riktlinjer och regler, allt är väldigt otydligt vem som gör vad. Eftersom vi har ny organisation så är inget klart nånstans. Så vi famlar i mörkret.

Åh, vad jag önskar jag kunde skriva mer utförligt om allt som händer och alla situationer som uppstår. Ni får helt enkelt läsa mellan raderna.

****
Robban sover fortfarande på skrivbordet, absolut inte i bädden jag kämpade så hårt med. Han är pigg och glad och det första jag får göra när jag kommer innanför dörren är att leka.

Stiina äter metacamen och jagmärker ingen skillnad, hon är precis som vanligt. Jag oroar mig en del för när vi ska dra ut tänder.

Greta är osxå som vanligt, stalkar alla andra och äter upp all mat.

Här är tavlan som jag gav maken i går, fantastiskt fin på våra katter.


Kommentarer

  1. Oh oh oh så fin tavla !!!
    Ja allt annat låter ju bra med det du har framför dig.. Lycka till!...men jag bara fastnade i den där fina tavlan...

    Ha en härlig tisdag!

    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera
  2. fast det är ju torsdag !!
    Kram från totalförvirrad Lena...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha!

      Den är jättefin, otroliga detaljer!
      Kram :-)

      Radera
  3. Vilken underbar tavla! Var kommer den ifrån?

    Och på g igen - helt klart. Håller tummen hårt. Funderar på om jag kanske skulle byta till höger. Brukar ju alltid hålla vänster.

    Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Av en i kattklubben, hon målar på beställning. Hennes tavlor är jättefin!

      Huvudsaken du håller tummarna!

      Radera
  4. Ja, jag undrar också över tavlan. Har du lämnat bilder på katterna till en konstnär som sedan har ritat bilden eller har du ritat den? Den är jättefin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag mailade henne en massa bilder, som hon sen målade efter..Hon är en konstnär, fast på hobbynivå tror jag..

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering