Gynbesök idag

Men ärligt, nåt är verkligen vajsning. Hur kan jag få mens igen? Är hela försöket i fara nu? Va fasiken är det med min kropp?

Himla taskigt i så fall, vi har ju väntat hur länge som helst på det här nya försöket. Ska det gå åt skogen bara för att kroppen inte vill vara med?

I alla fall är det gynbesök i dag, jag flexar vid lunch och hoppas hinna tillbaka en stund innan det är dags för ridning. Bra dag i alla fall att åka bil istället för att cykla då vi har nästan -6 grader.

****
Bara för att jag sa att jag sovit bra så sov jag skitkonstigt inatt, vakande vid 4.00 men svårt att veta om och när jag somnade om. Jag är lika trött idag som i går.

Hormoner?


****
Nya jobbet tar SÅ mkt energi, jag är alldeles färdig när jag kommer hem. Det är nya situationer hela tiden som jag inte alls vet hur jag ska tänka. Saker som snurrar, saker som blir fel, människoöden jag träffar.

Så mkt tragedier och olyckliga omständigheter. Tanken slog mig i går att det är väldigt skört, vem som helst kan hamna i en ekonomisk knipa eller en situation man inte kan behärska.

Och framförallt SÅ mkt barn som far illa. Fler familjehem skulle finnas. Adoptioner inom Sverige. Jag fattar inte att man benhårt håller i att barnen ska vara hos föräldrarna. Hur tänker man då?

Alla människor skulle behöva praktisera en dag på mitt jobb. För att vidga sina perspektiv.

****
Just nu duger bara den tvättade gamla bädden på skrivbordet. Robban ska absolut inte sova i soffan i den nya. Nejdå. Absolut inte. Mysigt i alla fall att sitta och blogga med honom på morgonkvisten.

Han har gått upp mkt i vikt av specialmaten. Han ska äta små portioner då och då för att skona levern. Jag vet inte alls hur jag ska göra. Portionerar jag ut och tar bort mat får han panik och hetsäter och vaktar sen maten som en hök. Blötfoder av specialmaten kostar 21 kr, så det får de ibland.

Vad gör man?



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering