Förstört!

I vecka kvar! Typ, innan det är dags för kontroll av gyn. Sen är det faktiskt progynondags. Fantastiskt vad tiden går!

Mensen den 6/11 som skulle komma är väl lika bra att ta bort från min lilla lista här på sidan, för jag lär väl ändå inte få den igen? Däremot så blöder jag faktiskt fortfarande, en evigt sinande källa. Nu har jag blödit en vecka.


9/10 Mens
13/10 P-piller
31/10 Mens
2/11 Procrenspruta
13/11 VUL 1
16/11 Progynon
26/11 VUL 2
2/12 Prednisolon
5/12 Maken till kliniken (själv)
6/12 Progesteron
10/12 ET (jag reser själv)



****
I går åkte syster med familj hem, de är så många och fyller hela huset. När de åker så blir det som ett vakuum här hemma. Alldeles tyst och tomt.

Helgen har gått väldigt fort, så här på måndagmorgon känns allt som en dröm. Var de verkligen här?

Nåt som inte funkat bra att Robbans bädd är förstörd, den använde systersonen som fotkudde och då är det tvärkört. Och den är precis ny. *suckar*

Han springer runt och jamar och blir orolig, vaknar tidigt på morgonen och kan inte somna om själv för han inte tar sig under nån filt. Han blir oxå väldigt kall.

Jag skulle behöva lära mig sy en själv. Eller ha nån som fort kan sy en billigt och bra. På nåt sätt måste vi hitta en lösning.

Nån som har bra tips??

****

Vi har sån tur idag att vår städerska kommer i eftermiddag, huset är inte så rent efter denna helg, jag är så lycklig att jag har ändrat till städning varannan vecka. Framförallt nu när jag har blivit så allergisk mot damm och kvalster. Det är värt varenda krona!

****
Nu när maken kom ut till bilen hade nån snott motorvärmarsladden. Vilket jälva sätt. Sånt där gör mig skitsur. Klåfingriga människor.

****

Egentligen ska jag rida i dag på igenridning. Får se hur jag gör. Orka liksom.

Kram på er!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering