Läskiga möten

I går tror jag att det var det äckligaste jag varit med om. Otroligt otäckt. Någon hade spytt ner HELA vår altandörr, golv, pall, matta och lister. En riktig kaskadkräkning.

Det tog 20 min att skura och sen fick jag rusa till stallet. Jag tror jag vet vem som är skyldig.

Suddig bild, men ni ser lite vad jag menar va?




I mitt jobb träffar man mer eller mindre personer som inte är okey. I dag är en sån dag. Det mötet har jag drömt mardrömmar om i veckor, oroat mig för, funderat över, hur vi ska säga, vad och hur det ska lösas sig för klienten. Ändå är det inte min klient men jag är medhandläggare.

I går träffade jag lite kollegor som jobbar i min kommun, det var väldigt roligt och vädligt skönt att få ventilera hur man tänker och känner i mitt nya jobb. De är ju samma yrke som mig men jobbar i skolan.   Vi skrattade, fascinerades och jämförde våra dagar med varandra.

Till slut sa ena kollegan: Det låter faktiskt som du trivs?

Gör jag det? Kanske. Lite, mer än förut i alla fall. Jag vågar liksom inte lita på det. Jag vill inte bli bränd på jobbet igen.

****
Nu är det bara 8 dgr till procrensprutan och sen börjar det om från början igen. Med tabletter, gyn, boka resor osv. Måtte det gå väl denna gång.

****
Så till maten då. Jag kämpar på och tycker det är otroligt jobbigt att det tar sån tid och energi. Kan det inte bara funka??

Frukost: Äggröra med smör och lite grädde
Lunch: Hamburgare med ost, coleslaw, tomat och dressing
Middag:Rökt lax med mozarella sallad

Motion: cykel till jobbet i regn och blåst 5,5 km. Arbete 2 timmar i stallet med mockning, tömma skottgärror med gödsel, bära höbalar osv.

****

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering