Härliga lördag

Då gick jag ner lite igen i vikt, jag ska nog inte väga mig så ofta eftersom det verkar pendla. Dessutom är jag ju senil så minns jag inte vad min startvikt var. HAHA ;-). Herregud.

Tack för tips på matdagbok, jag har varit inne och kikat och det ser lovande ut. Jag följer ju boken av Ulrika slaviskt så mina menyer och hur jag ska äta är inget jag hittat på.

I går däremot gjorde vi en soppa, den var så stark att den blev oätbar. Det brann i munnen! Gode gud. Men jag är förvånansvärt mätt och ingen panikhunger som jag brukar ha, men det bästa är att jag inte behöver äta lika mkt. Jag blir mätt på bara lite grann. Det betyder oxå att jag inte behöver fylla ut dagarna med meillis längre.


Dagens mat ser ut så här:

Frukost: Spenatdrink, ägghack med 2 ägg och majonäs, skinka och kaffe
Lunch: Falukorvsrester från häromdagen (otäckt)
Mellis: ägg och majonäs
Middag: Kebabsallad

Mellis endast om det behövs.

*****


Det var så härligt att smita från jobbet i går och åka och rida, tyvärr blev jag alldeles skräckslagen att vi fick vår gestaporidlärare. Jag överlevde passet och jag känner mig alltid så dålig när vi haft henne. Det är inte samma sak som med "min" ridlärare.  Men det var fantastiskt att få vara i stallet och rida.

****
I dag blir det att åka och klippa klorna på Robban, han har så långa klor att han rivit sönder hela mina axlar.

Sen måste vi åka och löpa ny köksfläkt då vår gamla dött och vägrar suga ut matoset. Dumma fläkt!

****
Det bästa av allt är att det kommit fantastiska nya avsnitt av tthe walking dead. Se den om ni inte gjort det!!





Kommentarer

  1. Men åååh! Hade helt missat att det kommit nya avsnitt. Finally :)

    Ang LCHF, väg dig en gång i veckan bara. Man pendlar så mkt. Gick ner 4,8 kilo inför ÄP nu ist för att gå upp som jag alltid gör av hormoner. Kändes så skönt när dem vägde in mig, slapp skämmas..

    Hoppas att du får en fin helg! Kram <3

    SvaraRadera
  2. Dagbok är superbra !
    När jag var med i viktväktarna så skrev jag ner ALLT jag åt och då räknades ju allt i dessa berömda points.
    Jag fortsatte att göra det i nåt år efter att jag slutat gå och väga mig där och det gick ju av bara farten.. Så.. matdagbok är bra =)..
    Och jag vägde mig bara en gång i veckan. Man kan bli nojig om man väger sig oftare för det går ju ofta upp och ner.. Och nåt du absolut ska göra är att mäta dig.
    Mäta halsen, bysten, midjan, rumpan, knän, lår, armar mm för även om du inte går ner i vikt så kommer du att minska i mått.. Och eftersom du verkar glömsk (haha) så skriv upp måtten nu vid start och sen om ett halvår så tar du måtten på samma ställen igen.


    Kramis Lena och missarna

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering