Finbesök och beslut

Okey, i 2 fucking veckor nu har jag kämpat. Men nej, ingen viktnergång och jag mår inte bättre nånstans förutom att jag kanske är mindre hungrig.

Nu övergår jag till ett mer normalläge med mycket grönt, inte lika många kolhydrater som vanligt och mer motion. Så får vi se. Jag skriver matdagbok som vanligt, så får ni tycka till.

Frukost: 1 kokt ägg, frösmörgås, soyayoghurt (blä) med lite blåbär. Kaffe med soyamjölk(gud så otäckt, det köper jag aldrig mer)
Lunch: Vet inte ännu
Middag: Tacosallad

Kvällsgott: 12 smågodisar

Motion: promenad 40 min.

****
Nu har bästa dalakompisen kommit hit! Det är jätteroligt! Det blir film och mys i soffan! Hon är så go och mysig och totalt okomplicerad.

Jag önskar jag kunde träffa henne jämt.

****
Jag har en kollega i mitt team, jag har märkt att vi är otroligt olika och i går sa hon vid lunchen; jag kan inte förstå hur man kan använda kött till att gå ner i vikt, det går åt SÅ mkt energi från jorden. Ut och jogga i stället.

Jag tänkte att jag inte skulle haka på hennes tåg så jag bara tittade på henne och sa- ja, så kan man ju tycka förstås.

Hon åkte just ner på min skyffellista (ord snodd från marian keyes) alltså listan där man vill slå folk med en skyffel för att de är så korkade.

Sen bestämde jag mig att jag inte tycker om henne.

Däremot har jag hittat en kollega som jag gillar jättemkt, hon föder upp skogkatter och är en riktig kattmänniska. Hon jobbar inte på samma våning som mig men vi försöker alltid luncha tillsammans. Roligt att lära känna nya människor.

****

Jag lyckades hitta en bra cykeljacka idag, inte så snygg men väldigt praktisk. Dessutom är fläkten på plats, maken kämpade hela kvällen i går med den.

Kommentarer

  1. Soja och graviditet går inte o ihop... kommer inte ihåg varför men sluta med sojan! Kram E

    SvaraRadera
  2. Oj vad du kämpar, med vikten, konstigt. Kämpa på! Tänkte på att du inte skriver vad du dricker. Läsk, mjölk, saft, juice, socker i kaffe/te, oboy osv, innehåller jättemycket kalorier utan att man blir mätt, det sätter sig bara kring midjan.
    Jag hejar på dig i alla fall. Och kramar dig också! Heja heja, krama, krama

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag dricker vatten! Alltid vatten, ibland kolsyrat av vår sodastreamer.

      Aldrig läsk saft eller juice!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering