Fattiga Sverige

Varje dag förundras jag hur människor har det, denna fattigdom som man pratar om finns verkligen. Familjer som är deprimerade, missbrukare, prostituerade och ungdomar på glid och en massa annat som jag inte ens kan skriva.

Allt det där finns och något är verkligen snett i Sverige när ungdomar är dataspelapatiska, missbrukare och är ute hela nätterna trots sin unga ålder. Var finns föräldrarna? Varför gör ingen nåt och hur kan man som förälder inte ta nåt ansvar?

Då får vi försöka roddda upp och reda ut, men oftast är det försent. Eller nja, inte försent men det har i alla fall gått väldigt långt. Många har tappat gnistan och tror inte längre på sig själva eller samhället.

Sorgligt. Och skärpning!

(osså tänker jag: -om jag hade barn minsann så....)

****
Nu är det inte långt kvar till procrensprutan- sen är vi på gång på riktigt! Och jag vill verkligen tacka alla som skickat mediciner kors och tvärs i hela Sverige!

****
Det gick ganska bra i går, jag var inte lika hungrig men det är lite svårt med mellis, vad ska man hitta på? Frukosten har jag kört samma i tre dagar nu, det duger men är inte världsgott precis. Dessutom glömde jag vätskan i äggröran nyss. Lite torrt.

Så här ser dagen ut:

Frukost: Äggröra (3 ägg)med  skinka och lite fetaost
Mellis: 1 dl smetana och 0,5 dl blåbär
Lunch: Köttfärssås med herticoverts och gurksallad
Mellis: 1 ägg eller möjligen keso
Middag: Örtfalukorv i ugnen

Sen ska jag gå och köpa glocalsin eller vad det hette på apoteket, som hjälpte att bryta ner kolhydrater. Eller hur det var.

****
Maken var som ett lik i morse, det här är förklaringen varför han inte kom i säng:




Kommentarer

  1. Hmmm jag är ju dålig på detta med dieter..
    Dottern som kör med GI nu äter bla kokt skinka som mellis, nötter, tex salta jordnötter och även brieost.. Vet inte om det är nåt som passar din diet. Allt beror förstås också på vad man tycker om att äta..
    Till frukost äter hon keso med blåbär och hackade hasselnötter. Det tycker jag låter ganska smaskigt =)..

    Kramis Lena och missarna.

    SvaraRadera
  2. Tips på mellis: 2 rågade msk keso, 2 msk flytande vispgrädde, hallon eller blåbär (om du inte vill vara strikt), mandelspån och kardemumma - jäääääättegott!
    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering