Cancer?

Jag har två leverfläckar som vuxit och den ena har blödit, så nu har jag äntligen fått tummen ur och ringt vårdcentralen för en bedömning. Som jag inte litar ett dugg på.

Men vi har faktiskt ingen annan läkare på flera mils avstånd och då handlar det om att ta ut flex, halvsemseterdag eller på annat sätt kunna åka i väg.

Så det får bli där ändå.

****
Denna vecka har jag bokade möten nästan varje dag, nu får jag träffa de jag ska ha hand om om. Lite spännande och med vissa faktiskt lite läskigt. Denna vecka har vi massor att göra så det blir nog jobba av.

****
Jag hatar att äta p-piller, jag är så arg hela tiden. Väldigt arg! Det bara kokar i mig och stackars maken få ut för det mesta. Men i bland så pratar vi verkligen inte samma språk, jag är en doer och han är precis tvärtom. Han har en startsträcka på flera mil innan det händer nåt.

Nu firar vi snart 15 årig bröllopsdag så vi har varit i hop ett tag, men ändå. Med hormoner i kroppen är livet inte alltid så lätt.

Nu är det typ 9 dagar kvar till procrensputan och det ska bli skönt, den funkar bättre även om jag sover dåligt av den.

Hoppas verkligen jag får ner vikten tills det är dags för Äggdonation nr 4.

Dagen mat ser ut så här:

Frukost: Äggröra och grön drink
Lunch: auberginegratäng med sallad
Middag: Kyckling med grön curry


Kommentarer

  1. Jag hoppas att du inte är sjuk. Det är så synd att du har så långt till en annan specialist som kan tyda sådana prov. Man borde kunna kräva en second opinion. Jag minns alla de fall som var tror jag förra året om att en person som skulle bedöma sådana prover inte hade tillräckligt kunskap och missbedömde flera fall.

    Jag hoppas att du blir gravid snart.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering