Skandal

Asch, man ska inte läsa kommentarerna i en sån artikel. Hur kan det finnas så många empatilösa människor med ett tyckande som bara är till för att såra och trycka ner andra. Att tycka de är så mycket bättre?!

****
I går när jag kom till jobbet så hade vi haft inbrott! De hade slagit sönder fönster och helt enkelt klivit in  och tagit datorer och saker.

I går när jag gick vid 16 hade polisen fortfarande inte varit där!! Så vaktis fick nödsnickra igen fönstren., fast vi egentligen inte fick gå in i rummen.

Otroligt. Vilka upplevelser?! I fredags polisen pga av hot och igår inbrott.

****
I går var vi och hämtade vår nygamla bil, jag körde den till stallet. Vilken grej, den är som att köra en modell lyxbil. Man sitter högt, ser bra, har automat och man får nästan plats med en häst i den :-)

Vi ska inte vardagsköra med den utan den är till för större saker.

****
Nu har jag haft ont i magen i två dar, jag tror det är ägglossning, det borde väl betyda att jag får mens om ca 14 dagar. Men det betyder oxå att vi nog inte har pengar till näösta mens för ett nytt försök. Så vi får avvakta till mensen efter det.

****
I några dagar så har den gamla fling ama string kommit till användning, katterna älskar den och är helt i trasorna när jag sätter på den. Bra det för den har legat i flera månader nu.
Nissan X-trail

Flingen som de gillar

Kommentarer

  1. Fy så hemskt med inbrott på jobbet! Det är ju det sista man behöver. Hoppas din dag blir bättre!

    SvaraRadera
  2. Usch för inbrott - hurra för stora fina bilen !

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Som om det inte var nog

Prick del 2 (mystiska utslag)

Uppdatering